Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Downey Jr. produkciós céget hozott létre, McQueen filmterve lesz az első munkájuk

2010.06.16. 11:10 koimbra Szólj hozzá!

Robert Downey Jr. rendesen be van táblázva, ám mégis maradt ideje arra, hogy feleségével, Susan Downey-val elindítsák közös produkciós cégüket. A Team Downey névre hallgató vállalkozás a Warnerhez fog tartozni és az első produkció a Yucatan lesz. A film ötlete még Steve McQueen fejéből pattant ki és saját maga lett volna a főszereplő, ám sajnos nem lett ebből semmi, mivel a legendás színész elhunyt és a tervezetre a bőröndjében bukkantak rá. Az 1700 oldal tele volt jegyzetekkel és rengeteg vázlatot is tartalmazott, ezek alapján el lehetett volna készíteni a filmet, ebből ezidáig nem lett semmi, a Warner azonban megegyezett McQueen fiával, aki egyúttal producerként is részt fog venni a munkálatokban. A produkció egy csapat tolvajról szól, akik a Yucatan-félsziget felé veszik az irányt, hogy megtaláljanak egy évszázadokkal ezelőtt eltűnt kincset. Érdekesség, hogy 3 éve még McG neve keringett a filmváltozat körül.

A cég elnökének David Gambinot tették meg. Gambino dolgozott a Silver Picturesnél és a Dark Castle-nél, ahol a Vakító fehérség elkészülésében vett részt és a producere volt a a The Factory thrillernek, a John Cusack főszereplésével készült alkotás idén kerül a mozikba.  Rajta kívül több ember is szóba jött a Team Downey vezetésére, de neki már elég nagy tapasztalatai vannak és Downey Jr. feleségének az asszisztense is volt egy időben.

Downey Jr. nemrég fejezte be a Due Date vígjátékot, amely a Warner égisze alatt készült, hamarosan pedig hozzálátnak a Gravity űrthrillerhez, ősszel a Sherlock Holmes 2-ben fog játszani, ezek után pedig a Bosszú Angyalai mozifilmben lesz jelenése és még helyet kellene szorítania az Oz: The Great and Powerful produkciónak is.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr592085705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása