Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Crowe a The Equalizer sorozat mozis verziójában

2010.06.16. 17:37 koimbra Szólj hozzá!

Néhány éve merült fel, hogy mozifilmet készítenek a 80-as évek egyik népszerű sorozata, a The Equalizer alapján, úgy hírlett, hogy a Weinsteinék felügyelete alatt fog elkészülni a produkció, ám ők már nem tartózkodnak a fedélzeten, viszont Russell Crowe-t érdekelte a film és úgy áll a helyzet, hogy ő fogja játszani a főhőst, akit  Robert McCallnak hívtak. McCall egy titkos ügynökségnek dolgozott, ám egy nap úgy döntött, hogy maga mögött hagyja a veszélyekkel teli múltját, inkább egy könnyedebb vállalkozásba fog bele, ettől kezdve máshol kamatoztatta tudását, olyan embereknek segített, akiknek szüksége volt védelemre vagy ki kellett deríteni valamit.

Mace Neufeld producert már régebben is érdekelte a film és most az Escape Artists  céggel közösen próbálják megvalósítani a filmet, a cég korábban a Hajsza a föld alatt (Taking of Pelham 1 2 3) feldolgozásból vette ki a részét. Íme a sorozat introja

 

Címkék: miújság sorozatból film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr922086756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása