Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Shatner dokumentumfilmet készít a Star Trek kapitányairól

2010.06.17. 10:45 koimbra 7 komment

William Shatner is megjelent a Banff World Television Festivalon, a színész legfőképp azért érkezett az eseményre, hogy átvegye az életműdíját, ezután pedig arról beszélt, hogy hamarosan hozzálát a The Captains címre keresztelt produkcióhoz. A tervezet egy tévé számára készülő dokumentumfilm lesz, amelyet ő maga fog rendezné és Shatner korai éveire fog koncentrálni, méghozzá azt az időszakot fogja bemutatni, amikor hírnevet szerzett a Star Trek sorozattal. A színész nem csak saját magát mutatja be, hanem a Star Trek széria többi kapitányáról is szó esik majd. A forgatás a jövő hónapban kezdődik és a tervek szerint decemberben mutatnák be a tévében.

"Nagyon izgatottak vagyunk, hogy a legendás Williams Shatnerrel dolgozhatunk együtt és hogy részt vehetünk egy olyan egyedülálló mű elkészülésében, amely eddig még soha nem látott részleteket mutat be az életéből." - mondta a Movie Central csatorna.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr672088421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2010.06.17. 17:02:46

Hát engem Picard, Janeway és Sisko jobban érdekelne mint az öreg TOS-os T.J. Hooker :\ Van egy dokumentumfilm, a Hogyan változtatták meg a Techie-k a világot? címmel, azt is Shatner kalauzolja és kimondottan hatásvadász és szar lett. Úgy látszik sikerülni fog reprodukálni.

Lúdtalp 2010.06.17. 17:11:03

Nekem Archer a kedvencem.

James T. Kirk (törölt) 2010.06.17. 17:21:49

elég ripacsnak tűnik a mostani szereplései alapján, és szomorú hogy nem igazán kedvelik egymást az eredeti sorozat szereplőivel. biztos van oka...

A nép fia 2010.06.17. 17:44:28

Nekem csak az új Star Trek tetszik, a mozifilm. Látványos, izgalmas, érdekes és kellően megcsavart.

Biztos van benne pár dolog, ami csak a fanoknak mond valamit, de nekem így is kerek a történet, és tudtam élvezni anélkül is, hogy száz részt megnéztem volna a sorozatból. Többet nem is akarok vele foglalkozni.

Abból esetleg megnéznék még egy részt.

Gatts 2010.06.17. 18:10:12

A fanoknak annyit mond az új film, hogy gyakorlatilag pofán vágja az addig felépített Star Trek világot. Ez az időből visszajövünk és megváltoztatjuk a világot a Voyager és főleg az Enterprise után (időrendőrség, temporális háború, stb...) szerintem nagyon nagy hiba.
Ettől függetlenül nekem is tetszett, mint film, úgy gondolok rá, hogy valami párhuzamos univerzumban játszódik, ahol a fent említett dolgok sose léteztek :)

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2010.06.17. 23:29:55

@Gatts: Szerintem sem volt rossz rész, bár trend az került bele rendesen, de végül is nem lettem tőle rosszul, sőt, még eredetiben is megvettem amint lehetett :)

Az idócsavar meg mondhatni már állandó (Yesterday's Enterprise pl, vagy a Voyagerben is van egy dupla epizód, ami arról szól, hogy 2900-as évekből jönnek vissza ledózerolni a Voyagert, aztán 1996-ban kötnek ki, bár ezek a részek az ST11-gyel ellentétben nem borítják meg az egész univerzumot). Szegény Tuvok és T'pol lába alól minden esetre jól kirántották az anyaföldet... Erről igazából Gene tudna nyilatkozni, hogy jó volt-e vagy sem. Nekem minden esetre ez nem volt szimpatikus.

Bobzen 2010.06.26. 06:38:48

@Gatts: Az utolsó jó Star Trek széria a DS9 volt, mínusz a 7. évad. Még a tüköruniverzumos filler epizódok is szórakoztatóbbak voltak bármelyik Voyagernél. A TNG alapötlete jó volt, kár, hogy képtelenek voltak érdekes karaktereket és normális fő történeti szálat írni a sorozathoz.
süti beállítások módosítása