Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Benjamin Walker is mutáns lesz

2010.06.18. 15:42 koimbra 3 komment

Eddig van két biztos színész az X-Men: First Classban, ezen kívül két név is kering pletyka szinten a projekt körül, illetve még egyvalaki van, akit szeretnének megnyerni a filmbe. James McAvoy játssza a fiatal Charles Xavier professzort, Benjamin Walker pedig Bestia bőrébe bújhat bele, a karaktert az X-Men 3-ban Kelsey Grammer keltette életre. Michael Fassbender még mindig nem mondott igent, pedig a stúdió és a rendező, Matthew Vaughn is őt szeretné Magneto szerepére. Amber Heard lehet Mistique a híresztelések szerint, illetve Rosamund Pike Moira MacTaggert karakterét játszhatja el. A forgatás még idén kezdetét veszi és 2011 június 3-án be is mutatják a filmet.

Címkék: miújság x men képregényből film x men first class

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr612091770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A nép fia 2010.06.18. 16:37:09

A pasasból úgysem sokat láttunk az X-MEN 3-ban, viszont ha valaki nagyon figyelt, akkor az X2-ben a tv-műsorban beszélt - még kék szőr nélkül.

Olman · http://szofejto.blog.hu/ 2010.06.22. 13:17:03

Fiatal Bestia? Nem úgy volt, hogy ő egyetemi tanárként változott át? Bár ha az eredeti képregényt nézzük, akkor kék bőr helyett egy fehérbőrű, gorillaalkatú álarcos alak lenne...

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.06.22. 13:49:50

@Olman: Már kutatóként dolgozott,mikor a saját az egyik szerét magán próbálta ki, így nőtt ki a szőre. De már előtte is megvolt a nagy ereje és a atlétikai képessége. Szerintem a filmben nem lesz még kék
süti beállítások módosítása