Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Képek a Rumnaplóból

2010.06.18. 18:17 koimbra 8 komment

Két hivatalos kép látott napvilágot a Rumnaplóból, Johnny Depp mellett Aaron Eckhart, Richard Jenkins, Amber Heard és  Giovanni Ribisi  tűnik fel. A filmet Hunter S. Thompson regénye alapján készítették, korábban a szerző művéből forgatták a Félelem és reszketés Las Vegasbant is, amiben szintén Depp játszotta a főszerepet. Jenkins a Daily News főnöke lesz és ő veszi fel a főszereplőt a csőd szélén álló laphoz. Eckhart karaktere vezeti be Depp-et a nagyvárosi életbe és a szerelmi háromszög egyik tagja lesz.

A könyv története a wikipedia alapján: Paul Kemp, a meghasonlott, alkoholista újságíró egy kocsmában iszogatva döbben rá, mennyire elege van a szürke, esős és unalmas New Yorkból, ezért szedi a sátorfáját, és úgy dönt, megismerkedik a Karib-tenger  szigetvilágával. Bonyodalmai már a San Juan  felé tartó repülő fedélzetén elkezdődnek, mikor kissé lerészegedve megpróbál becserkészni egy szőke szépséget... Megérkezése után San Juan angol nyelvű napilapjánál helyezkedik el, és komolyan nekilát, hogy halálra igya magát. A szigeten ez nem is jelent túl nagy problémát, hiszen a rum alig drágább, mint az ivóvíz, és mindig akad kivel piálni. Az újságnál lényegében egyetlen normális ember sem dolgozik - léhűtő csavargókkal, talajt vesztett alkeszekkel, megrögzött naplopókkal van tele, akik mindent megtesznek, csak hogy ne kelljen melózniuk, de akad köztük rothadt agyú svéd exmatróz is, akinek minden vágya, hogy egyszer emberhúst ehessen. Nem csoda hát, hogy balhé balhét követ, a srácok egyre többször keverednek összetűzésbe a helyi erőkkel és a rendőrséggel. Kemp pillanatok alatt egy szerelmi háromszögben találja magát, amelynek másik két csúcsát az egyik haverja és annak barátnője alkotják. Parti partit követ, de a lap körüli ellentétek végül egy végzetes kimenetelű verekedéshez vezetnek. Mindeközben a háttérben gazdag, sötét erők munkálkodnak, hogy ebből a velejéig romlott karib-tengeri pokolból igazi üdülőparadicsomot varázsoljanak annak ellenére, hogy a közeli szigeteken az amerikai hadsereg nehézbombázói gyakorlatoznak.

 

Címkék: képben könyvből film rumnapló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr542092109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pazola 2010.06.18. 21:08:11

Hu, ha akar csak megkozeliti a Felelem es reszketest, akkor kotelezo!! :D

rexter 2010.06.18. 21:53:24

wow. latnom kell majd.

aum.eteora 2010.06.18. 23:30:13

Depp elég keményen néz ki :D
Kiváncsi vagyok mennyire fogja visszaadni a könyvet ;)

Dejdő 2010.06.19. 11:51:38

NEm volt nehéz neki ez a szerep:D Már közelről ismeri a Karib-tengert és a rumot:D

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.06.19. 12:22:20

@Dejdő: A Félelem és reszketés Las Vegasban meg folyamatosan drogozott meg ivott:D

Dejdő 2010.06.19. 12:43:40

Ja tudom láttam a filmet!
"Van két zacskó füvünk, hetvenöt pirula meszkalin, öt bélyeg magas hatásfokú LSD, egy sótartó félig tele kokainnal, ezenkívül a szivárvány minden színében játszó élénkítők, nyugtatók, sikíttatók és nevettetők teljes galaxisa... meg még vagy negyed gallon tequila, ugyanennyi rum, egy rekesz Budweiser, fél liter tömény éter és két tucat amyl." LOL

Alex Mahone 2010.06.19. 23:46:31

Isten óvjon minket, hogy akkora káosz legyen ez a film, mint amekkora a Félelem és reszketés Las Vegasban volt...
süti beállítások módosítása