Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Az utolsó léghajlító: A nemzetek

2010.06.19. 13:14 koimbra 5 komment

Az alábbi négy videóban bemutatják Az utolsó léghajlító 4 nemzetet, ezúttal nem tűnnek fel a főszereplők, a készítők csak azt mutatják be, hogy miképp néznek ki az egyes nemzetek lakó-és élőhelyei. Az M. Night Shyamalan által rendezett fantasyban a Tűz, Víz, Föld és Levegő népei háborúznak egymással, mindegyik társadalom egy-egy elemet tud irányítani. Észak-Amerikában rögtön július első napján mutatják be, hozzánk a hónap végén, 29-én kerül a mozikba. 

Címkék: the last airbender

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr222093501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dejdő 2010.06.19. 13:25:31

Valahogy ez az a film,amit hatalmas baromságnak tartok! Pedig sok "ökörséget" nézek emg de ez nem is tudom! MEg ugye valahol léghajlító máshol léghajító,nekem tökmindegy vicc az egész...és M.Night-ban csalódom egyre jobban és úgy érzem ezzel a filmel sem lopja vissza magát a szívembe! Valaki valahol egyszer azt írta hogy egy bizonyos idő után a rendezőknek is kéne valamiféle "értenek e még a szakmához" vizsgát tennie, hangsúlyozom valaki írta,nem Én! Csak olvastam valahol és konkrétan az illető itt Spielbergre gondolt, na ez most eszembe jutott és Én is M.Night-ra gondolok!!

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.06.19. 13:29:09

@Dejdő: Ha ez a film csőd lesz, akkor leírhatja magát, az utóbbi időben sokan krititálják, nem is hoznak már annyit a művei. Mondjuk én a Sebezhetetlen 2-nek örülnék. Pályafutása legjobbja szvsz:)

.CoLoS. 2010.06.19. 16:12:20

Maga a sztori nekem nagyon bejön. Láttam az animációs sorozatot végig. Egyedül arra vagyok kíváncsi, hogy vajon Angot (az utolsó léghajlító)tényleg avatárnak fogják e szólítani, mert aki látta a sorozatot az tudja, hogy aki a kiválasztottat, aki a négy elemet tudja irányítani azt Avatárnak hívják. Azaz, Ang avatár, előtte meg Roku avatár stb... Ami M. Nightot illeti, szerintem nem olyan vészesek a filmjei, bár tény, hogy régebben jobb volt.

A nép fia 2010.06.19. 17:19:15

Egész látványos fantasy lesz, bizonyára nem a régi Shyalaman-stílus, de talán nem is baj. Már nem tud igazán jó para-filmeket csinálni, ez viszont jó visszatérés lehet, még ha más műfajban is.

A rajzfilm - bár néhol bárgyú volt - egészen nézhető (mondjuk egy Hódító hódok vagy egy Spongya Bob mellett, amelyek irtó gagyik), a film remélhetőleg még egy fokkal komolyabb hangot üt meg, még ha nem is egy Gyűrűk ura-szintet.

Én megnézem, bár a mozis részvételt nem ígérem biztosra.

Tapló Terepjáró · http://taploterep.blog.hu/ 2010.06.19. 18:54:45

ezekből nem sok jött át, de én azért majd megnézem

előbb utóbb
süti beállítások módosítása