Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Az első két kép a Zöld Lódarázsból

2010.06.21. 20:14 koimbra 1 komment

Évekig próbálták tető alá hozni a Zöld Lódarázs filmet, aztán Seth Rogennel és Stephen Chow-val belendült a szekér, majd utóbbi előbb a rendezői székből állt fel, végül úgy döntött, hogy Katot sem fogja eljátszani. A forgatás után néhány nappal pedig kiderült kiderült, hogy Nicolas Cage-dzsel még mindig nem egyezett meg a stúdió és végül Christoph Waltzra bízták a főgonosz megformálását. Michel Gondry dirigálja a produkciót, amelyben Seth Rogen egy unatkozó milliomost alakít, aki segítőjével (Jay Chou) a bűn ellen veszi fel a küzdelmet. Eredetileg decemberben mutatták volna be, ám módosítottak a dátumon és január 14-én kerül a filmszínházakba (nem éppen jó előjel, ha erre a hónapra tették át a premiert). Rogen eddig leginkább vígjátékokban játszott, ki gondolt rá valaha is, hogy egyszer majd akciófilmben látjuk viszont?

Címkék: képben green hornet

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr852099174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a8zoli 2010.06.21. 20:35:37

én várom ugyanis egy állat jó fekete limó van (egy lincoln continentalra épített felismerhetetlenség) tele kütyükkel.
sok utcán elkapott autós jelenetet láttam yootoobon ahol nem csak két autós stuntok voltak hanem 4-5 is egyszerre. magában a sorozatban igaz makettekből de rejtett padló ill falak a hagyományosnak látszó garázsban stb. rem nem lövöldözik szét cgi trükkökkel és akkor jó lesz.
rogen itt hozhat egy jó akcióhős figurát nem csak a bugyuta kövér idiótát... (bár itt lerobbantották róla a zsírt most... :D )
süti beállítások módosítása