Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Pancser police nemzetközi előzetes

2010.06.21. 20:38 koimbra 2 komment

Igen, úgy tűnik, hogy ez lesz a The Other Guys magyar címe, de ki tudja, lehet, hogy még változtatnak rajta (emlékezték még arra, hogy Cinderella Man majdnem Hamupipőke ökle lett, csak később változtatták át Remény bajnokára?). Az akció-vígjáték középpontjában Will Ferrell és Mark Wahlberg áll, két aktatologató, számítógép előtt ülő zsarut játszanak, de azt szeretnék, ha ők is közismert, híres rendőrök lehetnének. Samuel L. Jackson és Dwayne Johnson egy rettenthetetlen nyomozóduót alakítanak, Eva Mendes pedig Ferrell felesége lesz, de látható lesz még Michael Keaton, Anne Heche, Damon Wayons Jr., Ray Stevenson is.  Steve Coogan a főgonoszt kelti életre, az alábbi trailerben nem sokat van jelen.  Remélem a vezetős részeknél javítanak az odavetített háttérképen, mert eléggé zavaró.

Címkék: trailer the other guys akcióelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr572099237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rolee83 2010.06.22. 05:16:17

Nemcsak, hogy zavaró, hanem egyenesen ciki, hogy a mai technika mellet ilyen bénát hoznak össze!!
Eva Mendes nagyon dögös, istennő!! :P

Shyllard 2010.06.22. 10:42:14

Szerintem attól fasza lesz, engem nem nagyon zavarnak az ilyesmik, mint pl az odavetített hátterek. Jó kis gárdát hoztak össze a készítők, ugyhogy sztem nem lesz gond.
süti beállítások módosítása