Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Marvel 10 perces filmekben tervezi bemutatni a hőseit

2010.06.21. 14:49 koimbra 2 komment

A Marvel pár hete jelentette be, hogy a másodvonalbeli szuperhősei is el fognak látogatni a vásznakra, de úgy próbálják megoldani, hogy kisebb költségvetésű produkciót rittyentenek köréjük, a Fekete Párduc, Dr. Strange és Luke Cage is egy 20-40 millió dolláros filmben fognak akciózni.

A LatinoReview egy megbízható Marvel közeli forrásra hivatkozva azt közölte, hogy a stúdió most azt szeretné megvalósítania, hogy egy 10 perces rövidfilmben mutatnának be néhány olyan hőst, aki nem kapott volna 100 milliós büdzséjű filmet. A tervek szerint minden egyes ilyen alkotás egy Marvel mozifilm előtt kerülne levetítésére. Egyelőre még nem ismeretes, hogy melyik karaktereket akarnak így bemutatni és szintén nem lehet tudni, hogy melyik mozis produkció előtt adnák le az elsőt.. A stúdió valószínűleg a közönség reakció alapján szűrné le, hogy mennyire tetszett nekik az adott pár perces bemutatkozó film és ha nagy lesz az elégedettség, akkor hozzálátnak egy olyan filmhez, ahol az adott figura áll a középpontban.

A Marvel világában rengeteg szuperhős rohangál, de csak néhányuk teszi tiszteletét a mozikban a közeli jövőben. Ha valóban ilyen rövidfilmeket tervez a stúdió, akkor  ezeket a 10 perces alkotásokat nem tudja beszorítani mindenhova, kivéve ha nem egy, hanem többen tűnnek fel egy ilyen produkcióban, de akkor esetleg fennáll a veszélye, hogy túlzsúfolt lesz és valamelyik alak nem tud kibontakozni.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr742098131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása