Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Megvannak a Footloose remake főszereplői

2010.06.22. 22:08 koimbra Szólj hozzá!

A Paramount próbálja már néhány hónapja megvalósítani a Footloose - Gumiláb feldolgozását, ám a rendezésre kinézett Kenny Ortega végül úgy döntött, hogy nem vesz részt a produkcióban és Zac Efron is elhagyta a tervezet háza táját, mondván egyelőre nem akar még egy zenés-táncos alkotásban játszani. A stúdió azonban nem adta fel, inkább megnyerte Kenny Wormaldot a főszerepre. Az úriember tánctudása nem elhanyagolható, feltűnt már Madonna, Mariah Carey, Christina Aguilera és Nelly Furtado videoklipjeiben is és játszott a Rivaldafény (Center Stage) folytatásában, de látható volt a Shop-stop 2-ben is. A női főszerepet Julianne Hough kapta meg, ne lepődjön meg senki, ha nem hallotta még a nevét, mivel a filmszakmában nem egy ismert név, idén a Burlesque-ben fog játszani.  Viszont Dennis Quaidet is megszerezték. Talán ő is táncra perdül majd a filmben? Egy papot fog megformálni, aki egyáltalán nem kedveli az effajta tevékenységet,  így nem valószínű.  A Footloose remake-jét Craig Brewer (Nyomulj és nyerj!) dirigálhatja és elvileg 2011 április elsején mutatják be, Bolondok Napján.

Az eredeti film tartalma: Ren Chicagóból költözik anyjával a poros kisvárosba, Beaumontba. A fiú számára, aki hozzászokott a nagyvárosi tinédzserek életmódjához, a tánchoz, a zenéhez, a konzervatív erkölcsök egészen más világ. Itt Moore tiszteletes szabályai szerint él mindenki. Évekkel ezelőtt ugyanis egy táncmulatság után autóbaleset történt, és meghalt négy tinédzser. Azóta tilos errefelé a tánc és a zene. Egyetlen ember van a városban, aki ellenszegül a szigorú szabályoknak, Moore tiszteletes lánya, Ariel. A két lázadó fiatal egymásba szeret. A konfliktus nem várat sokáig magára.

Címkék: remake miújság footloose

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr922102192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása