Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Fleischer rendezi a Babe in the Woods-t

2010.06.23. 11:41 koimbra Szólj hozzá!

Ruben Fleischer a Zombielanddel vált ismertté, ennek a második részére egyelőre még várni kell, ugyanis a rendező előtte még legalább két filmet leforgat. A Mission: Impossible 4-et nem vállalta be, helyette inkább a 30 Minutes or Less akció-vígjátékot választotta, nemrég pedig leszerződött a Babe In The Woods megrendezésére. Mike White (Nacho Libre) forgatókönyvét még tavaly vásárolta meg a Columbia. A sztori középpontjában egy lány áll, akit felvesznek a Yale-re, ám hamarosan célpontjává válik egy new yersey-i gengszternek.

Fleischer néhány hónapja becsöngetett egyik forgatókönyvével a DreamWorkshoz, a stúdiónak tetszett a sztori és szeretnék megvalósítani. Erről eddig még semmi nem szivárgott ki, csak azt tudni, hogy Fleischer bokros teendői mellett nem tudja elvállalni a rendezést, ezért  Nicholas Stoller (Get Him To The Greek) fogja dirigálni és a Zombieland producere, Gavin Polone áll a projekt háta mögött.

Címkék: miújság babe in the woods

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr222103364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása