Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Nyugaton a helyzet még mindig változatlan

2010.06.23. 10:22 koimbra 2 komment

Eric Maria Remarque regényéből 1930-ban készült egy produkció, a Nyugaton a helyzet változatlan háborús dráma elnyerte a legjobb film Oscarját, az imdb-n pedig 237. legjobbnak számít. Ebből készít feldolgozást a Sliding Down Rainbows Entertainment, Ian Stokell és Lesley Paterson producerek írják a forgatókönyvet és a tervek szerint 2012 tavaszán indulna a forgatás. A főszerepet Daniel Radcliffe, a Harry Potter franchise központi alakja fogja játszani, egy fiatal német katonát formál meg, aki a első világháború alatt Franciaországban harcol.

Stokkel elmondása szerint Daniel könnyedén el tud játszani egy sebezhető és ártatlan katonát. Nagyon izgatottak lettek, mikor kiderült, hogy mennyire kedvelte a forgatókönyvet, mivel képes hihetően és nagy intenzitással megformálni a főhőst.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr322103163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2010.06.23. 11:05:33

Ez minek? Mi a f*sznak remekelik ezt a qrva jó filmet? A legtöbbször örülök a hasonló híreknek, de a Nyugaton a hejzet változatlan még ma is simán megállja a helyét. Kicsit csinosítsák ki a képkockákat azt küldjék ujra a mozikba, tuti, h hozna elég sok pénzt...

Krumplicukor1987 2010.06.23. 11:11:13

"Stokkel elmondása szerint Daniel könnyedén el tud játszani egy sebezhető és ártatlan katonát"
Aki olvasta a könyvet (én középiskolába simán kötelező irodalomnak írnám elő), az tudja, hogy a főszereplő a történet nagy részében már pont hogy nem annyira ártatlan. Hiszen úgy kezdődik az egész, hogy már kb. 1 éve van kint a fronton, és azalatt annyi szörnyűséget átélt, hogy nem nevezhető egy ártatlan gyereknek, hanem egy abszolút kiégett felnőttnek.
süti beállítások módosítása