Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Brosnan és fia egy filmben

2010.06.24. 13:23 koimbra Szólj hozzá!

Pierce Brosnan és fia, Sean leszerződött a Bonded thrillerre. A srác látható volt a Robinson Crusoe-ban,, majd feltűnt a Válótársakban (Laws of Attraction),  ezekben apja játszotta a főszerepet és a Generation Kill 7 epizódjában is benne volt. A Bonded keresztelt thriller központi figurája egy mexikói Jesus névre hallgató tini, akit anyja halála után édesapja elad, aki ezután Amerikába kerül, azon belül is Los Angelesbe, ahol kemény, izzasztó munkára fogják. Itt ismerkedik meg Elenával, akit arra kényszerítettek, hogy a testével keresse a pénzt. Jesus úgy dönt, hogy megszökik és a lányt is magával viszi.

A forgatókönyvet Mo Ramchandani (Devil's Creek) fogja rendezni saját forgatókönyve alapján, az általa papírra vetett történet igaz sztorin alapszik, az eset a 90-es években valóban megtörtént. Az öregebb Brosnan egy zsarut fog játszani, Sean pedig a főszereplőt formálhatja meg.

Címkék: miújság thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr262106404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása