Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Day-Lewis lesz Moriarty a Sherlock Holmes 2-ben?

2010.06.24. 10:21 koimbra 4 komment

Már bizonyos, hogy a Sherlock Holmes második részében Moriartyval akasztja össze a pipáját a főhős. A detektív nagy ellenfelét az első felvonásban nem láthattuk, ugyan párszor feltűnt, de egyszer sem mutatták az arcát, mindig sötét helyen üldögélt. A készítők azt szerették volna elérni, hogy Brad Pitt formálja meg a folytatásban az illetőt, a Superherohype oldal azonban azt írja, hogy a rendező, Guy Ritchie reméli, hogy Daniel Day-Lewist meg tudják győzni a szerepre, ha ez nem jönne össze, akkor a listán még ott szerepel Sean Penn, Javier Bardem és Gary Oldman neve is. Ezek szerint Pittet nem érdekelte a dolog vagy nem sikerült vele megegyezni?

A forgatás ősszel veszi kezdetét és 2011 december 16-án mutatják be a filmet, Robert Downey Jr. és Jude Law ismjét eljátsszák a két főszereplőt, Rachel McAdams is visszatér, de ezúttal nem lesz annyit a színen, mint az első részben.

Címkék: pletyka miújság sequel sherlock holmes sherlock holmes 2

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr102105874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dejdő 2010.06.24. 10:46:36

Francba pedig tök jó lett volna Pitt:( Már nagyon várom az a 2.részt! Számomra az egyik legjobb film idén az első rész! Downey HATALMAS!!!!

Alex Mahone 2010.06.24. 14:21:47

Szerintem jobb is, hogy nem vállalta be Pitt, szerintem nem állna jól neki Moriarty szerepe. Viszont Pennre és Oldmanre kíváncsi lennék...

Shyllard 2010.06.24. 22:45:31

Szerintem Pitt is jó lett volna Moriarty-nak, de Day-Lewis azért messze übereli őt. Oldman meg bármilyen szerepre jó, ugyhogy ő is remekelne itt is sztem. Viszont Guy Ritchie igazán folytathatná a Spílert, hamár a film végén kiírták, hogy folytatják... Tudom, hogy bukta volt meg minden, de szerintem a múlt év egyik legjobb filmje volt.

Spawn85 2010.06.24. 23:42:57

@Shyllard: Szerintem is jó volt a Spíler.
süti beállítások módosítása