Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló

2010.06.24. 21:08 koimbra 2 komment

Egyik új bemutató sem fog tömegeket vonzani a mozikba, még az amerikai vígjáték sem, a mozik pihennek egy kicsit a jövő heti ostrom előtt, ugyanis érkezik az Alkonyat.

Mediterrán finomságok (Dieta mediterráne): 2009-es spanyol vígjáték, a történet a földkerekség egyik legnagyobb szakácsnőjéről szól. Sofia kezdetben szülei éttermében szakácskodott, majd két férfi segítette hozzá a világhírnévhez, az egyik a férje, a másik pedig a szeretője.

Drágán add a rétedet (Furry Vengeance): A magyar forgalmazó ezzel az kissé idétlen címmel próbálja felhívni az emberek figyelmét erre a Brendan Fraser főszereplésével készült vígjátékra, az imdb-n 1,8-en áll és benne van a legrosszabb 250 film között.  Frasernek idén a második buktája, a színész egy ingatlanügynököt alakít, aki új tervének kivitelezésénél szembe kell néznie néhány állattal.

Szerelem és egyéb bűnök (Ljubav i drugi zločini): 2008-as ausztrál-német-szerb-szlovén romantikus dráma. Újbelgrádban egy maffiózó könyvelője, Anica szedi be a védelmi pénzeket, ám egy nap úgy dönt, hogy nem adja le a befolyt összeget, hanem inkább ezzel együtt elhagyja az örszágot, hogy beszedi a védelmi pénzeket, viszont mielőtt ez megtörténne Milutin szerelmet vall neki.


Bűn és büntetlenség: magyar dokumentumfilm. A film Biszku Béláról, az 56 utáni véres és kegyetlen megtorlások egyik irányítójáról szól. Biszku 1957 és 1961 között volt belügyminiszter, az MSZMP KB zárt ülésein többször felszólalt annak érdekében, hogy a bíróságok súlyosabb ítéleteket hozzanak valamint több fizikai megsemmisítést követelt.

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr182107596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kaamir 2010.06.25. 08:29:49

A Drágán add a rétedet messziről kerülendő. Az összes agysejtem elpusztult azalatt a másfél óra alatt. Frasert szájba fingja a borz, lehugyozza a mosómedve meg hasonló finomságok.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.06.25. 10:58:09

Én betáraztam az Oscart és Az utolsó mohikánt.:)
süti beállítások módosítása