Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Film készül a Marsbéli krónikákból

2010.06.25. 11:17 koimbra 1 komment

Az Alien vs. Predator és az Én, a robot producere, John Davis szemet vetett Ray Bradbury klasszikusára, a Marsbéli krónikákra, filmet szeretne készíteni belőle. A regényben a Földet atomháború pusztítja el, néhány embernek sikerül megmenekülnie és a Marson próbálnak életben maradni, de a bolygón "bennszülötteivel" is meggyűlik a bajuk. A 80-as években már készült egy televíziós sorozat belőle, ebben Rock Hudson és Bernadette Peters játszották a főszerepeket, a mostani rendelkezésre álló effektekkel látványosabb sci-fi kalandfilmet lehet alkotni és habár arról még nem esett szó, hogy 3D-s lesz-e, de számítani lehet rá, hogy nem hagyják ki a lehetőséget, hogy megtoldják még egy dimenzióval a produkciót.

Bradbury neve nem számít ismeretlennek Hollywoodban, több tucat sorozatepizód és film készült már művei alapján, legutóbb a Tony Baez Milan forgatta le a Chrysalist, amihez a szerző egyik novelláját használták fel. Peter Hyams nagyot bukott alkotása, A mennydörgő robaj (A Sound of Thunder) is Bradbury írásán alapult.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr862108756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. No 2010.06.25. 12:56:20

A producer vajon olvasta a regényt? Ha igen, akkor nem azon gondolkozna, hogy lehet-e "az effektekkel látványosabb kalandfilmet" (na ez, bazmeg...) forgatni belőle. Ezzel a hozzáállással ugyanaz lesz a végeredmény, mint a Mennydörgő robaj esetében. Egy rakás szar.
süti beállítások módosítása