Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stallone, a keresztapa

2010.06.25. 12:09 koimbra 4 komment

Sylvester Stallone leginkább akcióhősként ismert, azonban most egy keresztapát fog eljátszani, de nem Francis Ford Coppola klasszikusának a folytatásában. Az idős színész ugyanis úgy döntött, hogy Al Capone után Amerika második legismertebb maffafőnökét, John Gottit szeretné megformálni. Ennek érdekében Stallone felvette Gotti fiával a kapcsolatot és engedélyét szeretné kérni, hogy megfilmesítse apja pályafutását, illetve ha a válasz igen lesz, akkor a többi részletet is egyeztetni fogják, pl. mi kerülhet a produkcióba és mi nem. Kinézett rendező még nincs, de elképzelhető, hogy maga Stallone fogja elvállalni ezt a feladatot is.

Gotti karrierje kezdetén még csupán teherautókat rabolt és rámolt ki, majd bevállalt néhány gyilkosságot is, de azért a szerencsejátékban, zsarolásban és az uzsoraüzletben is benne volt a keze. 1980-ban a szomszédja véletlenül elütötte a fiát, a rendőrség nem találta bűnösnek, ám a férfi hamarosan szőrén-szálán eltűnt. Gotti egyre feljebb és feljebb jutott a ranglétrán, végül a csúcson találta magát. Többször is ült a rácsok mögött, 1992-ben azonban 13 vádban találták bűnösnek, élete maradék részét a börtönben kellett töltenie.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr762109108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dejdő 2010.06.25. 12:54:15

Ez tök jó hír! Szerintem Stallone vállalja be a rendezést,és mivel vissza akarja hozni a retrot (the expendables) akkor már a maffia filmekben is retrozon! a régi maffia/gengszter filmek hatalmasak voltak! Az utolsó jó gengsztermozi talán a Bugsy volt! És maga mellé tegyen be jó kis gengszter arcokat pl.James Gandolfini,Chazz Palminteri,Joe Mantegna, még akár Robert Duvallt és James Caant is meggyőzhetné! Ezek az arcok nálam az igazi gengszterek:) Pacinot és De Nirot úgysem kapná meg! De esetleg egy Joe Pesci:D

jimbo1000 2010.06.25. 13:11:30

Sly egyszer már volt maffiafönök egy filmben, bár az nem volt komoly alkotás, de mégis szerintem az egyik legjobb Stallone film.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.06.25. 13:12:56

@jimbo1000: Az Oscar nagyon jó vígjáték volt:):) Mostanában tervezem megtekinteni megen.

gaboca1200 2010.06.26. 01:03:30

-Hé, főnök...
-Nem vagyok főnök!
-Bocs, főnök.

Olyan jó az a film. És szuper a magyar szinkron. A kerti reggelizős jelenetnél, mikor kitálal a könyvelő, mindig dőlök a nevetéstől :D
süti beállítások módosítása