Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Az első kép a Priestből

2010.06.26. 13:53 koimbra 2 komment

Scott Stewart effektekkel babrálgatott, míg úgy nem döntött, hogy megrendezi első filmjét, a Légió forgatása alatt szépen összebarátkozott Paul Bettanyval, így a következő művét, a Priest posztapokaliptikus horror-akciót is vele készíteni. Eredetileg úgy volt, hogy idén mutatják be a produkciót, aztán módosították a dátumot 2011 január 14-re, azonban onnan is eltették áprilisra, majd márciusra csúsztatták, jelenleg  május 13-án esedékes a premier.

A történet szerint több évszázada küzd egymással az emberiség és a vámpírok hordái. Egy harcospap rokonát elrabolják a vérszopók, a férfi az egyház tiltása ellenére mégis unokahúga nyomba ered.

Stewart a következőket mondta a filmjéről: "Ebben a világban a papok olyanok, mint a Jedi lovagok, különleges képességgel rendelkeznek és ki vannak képezve. A vámpírok sokkal állatiasabbak és kegyetlenebbek, mint az Alkonyatban látott tini vérszívók vagy a True Blood sorozatban látott szexi vámpírok. "


 

Címkék: priest képben

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr622111497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Attila1234 2010.06.26. 14:54:49

Kissé szomorú, hogy az Alkonyat és True Blood "vámpírjai" jelentik a mintát.

Tapló Terepjáró · http://taploterep.blog.hu/ 2010.06.27. 10:16:23

ez egyszerre pengés és legendavagyokos
süti beállítások módosítása