Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Ridley Scott rendezné a Stokert

2010.06.26. 14:15 koimbra Szólj hozzá!

Ridley Scott eléggé elfoglalt, egy rakat filmterv porosodik az asztalán, ebből a Robin Hood második részét kidobhatja a kukába, nem valószínű, hogy a stúdió a produkció bukása után bevállalná a második részt. A rendező éppen az Alien előzményfilmjével van elfoglalva, ezen kívül még be van tervezve a Monopoly és a Gucci család életéről is készítene egy alkotást és most úgy hírlik, hogy a Stokerre is szemet vetett, ennek főszereplői Jodie Foster és Carey Mulligan lesznek. Még nem tudni, hogy a rendező bokros teendői mellett hova tudja beszorítani a forgatást, de ne lepődjünk meg, ha a végén csak producerként maradna a fedélzeten.

A Stoker forgatókönyvét Ted Foulke írta, a központi karakter egy szeszélyes hangulatú tini, mikor apja elhalálozik rejtélyes és titokzatos nagyapja hozzájuk költözik, hogy minél több időt töltsön a sráccal és a családdal. Arról nem írtak, hogy a cím összefüggésbe hozható-e Bram Stokerrel vagy Drakulával.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr962111547

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: ecommerce jobs chicago 2018.04.15. 22:20:54

Fényadó 21. - Kérdések amikre sose fogunk választ kapni

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása