Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Alice Eve lehet Emma Frost

2010.06.28. 20:47 koimbra Szólj hozzá!

Emma Frost is benne lesz az X-Men: First Class képregényfilmben, a Wolverine-ben Tahyna Tozzi alakította a karaktert, ám nem ő fogja játszani a gondolatokban olvasni tudó mutánst Matthew Vaughn rendezésében, sőt nem is Rosamund Pike (akinek a neve pletyka szinten merült fel). Úgy tűnik, hogy Alice Eve fogja megformálni a képregényben lenge öltözéket viselő hölgyeményt a filmben, az alakja tökéletes lenne hozzá, ebben biztosak lehetünk, főleg azután, hogy a Crossing Overben teljesen megmutatta bájait.  Erre azért még ne vegyünk mérget, csak ha már leszerződött, korábban szintén biztosnak látszott, hogy Eve lesz az Amerika Kapitány mozis változatában a női főhős, aztán kiderült, hogy Haley Atwellnek adták a szerepet.

Emma Frost képességei: Emma Frost mutáns, aki különböző telepatikus képességekkel rendelkezik. Emma képes olvasni a gondolatokban, képes kivetíteni a gondolatait mások elméjébe, képes kivetíteni olyan pszionikus erőtereket, amelyeknek nincs fizikai hatása, de amelyek úgy hatnak egy áldozat elméjére, hogy fájdalmat vagy eszméletvesztést okoznak és képes mentális fájdalmat okozni, pusztán áldozatai szemöldökének a megérintésével. Emma képes az eszméletlen embereket telepatikusan annyira "lenyugtatni", hogy mindaddig eszméletlenek maradnak, amíg folytatja a "nyugtatásukat". Nem ismert, hogy az ébren lévő áldozatokon mennyire hatásos a"nyugtató" képessége. Továbbá, a másodlagos mutáció hatásaként képes a haját és bőrét gyémánt kemény formára alakítani. Ebben a formában Emma közel elpusztíthatatlan, kivéve egy kis repedést, amit kihasználva összetörhető. A gyémánt formában Emma telepatikus képességei elfojtottak. (marveldatabase)

A First Classban James MacAvoy fogja játszani Xavier profot, a fiatal Magnetot pedig Michael Fassbender testesítheti meg, Bestia Ben Walker lesz, a híresztelések Amber Heard lehet majd Mistique.

A végére pedig egy megerősítés: Tommy Lee Jones valóban leszerződött az Amerika Kapitányra, Chester Phillips tábornok egyenruháját öltheti fel.

Címkék: miújság x men képregényből film x men first class

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr732116954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása