Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

The Expendables német előzetes

2010.06.28. 16:28 koimbra 1 komment

Sylvester Stallone nemrég úgy nyilatkozott, hogy eléggé idősnek érzi magát ahhoz, hogy abbahagyja a színészkedést, még nem döntötte el mikor, de megeshet, hogy a következő filmje után abbahagyja. Ám ez nem jelenti azt, hogy teljesen vissza is vonul, rendezőként tevékenykedne tovább. A Rambo 5 már nem fog elkészülni, illetve ha a stúdió mégis akarja, akkor nem vele. Viszont az Expendables folytatását betervezte, szóval abban biztosan viszontláthatjuk még és nemrég szóba került, hogy John Gotti maffiavezért is ő játszaná.

Az augusztusban bemutatásra kerülő The Expendablesben egy kommandós csapat vezérét alakítja és egy diktátor valagát készülnek szétrúgni. 85 millió dollárból készült a produkció, elég nehéz elképzelni, ami irtó soknak tűnik és félő, hogy így nem fog profitot termelni az alkotás.

Címkék: trailer the expendables akcióelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr722116373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gaboca1200 2010.06.29. 12:23:32

Talán nem is baj, hogy nem lesz Rambo V. Az előző film végén hazatért a karakter, s szerintem ez szép lezárása volt a '82-ben kezdődött történetnek.

A színészkedéstől azért remélem nem vonul vissza pont most, mikor újra ilyen jó filmeket szállít nekünk. Amúgy, valahol azt olvastam, hogy a Rambonak dolgozik a kibővített változatán.
süti beállítások módosítása