Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Készülőfélben az Ice Road Truckers mozifilm

2010.06.30. 11:33 koimbra 1 komment

A History Channelen nagy népszerűségnek örvendett az Ice Road Truckers valóságshow, amelyben a néző a bátor és kemény kamionsofőrökért izgulhatott. A 18 kerekű járgányokkal a csúszós, jeges úton több, mint 350 mérföldet kellett vezetniük a végcélig, nem bukhattak el, ugyanis a gyémántbányászoknak feltétlenül szükségük volt a szállított felszerelésekre.

A Fox stúdió mozifilmet tervez a sorozat alapján, a kinézett rendező a Max Payne-t és az Ellenséges területet (Behind Enemy Lines) készítő John Moore fog munkálkodni a produkció, egy meg nem nevezett író már írja a forgatókönyvet. Moore szeme előtt egy "mission movie" lebeg, elmondása a főhősöknek adott lesz a probléma és ezt meg kell oldaniuk.

A forgatás kezdete még nem ismert, Moore egyébként is elfoglalt, a Northern Lights akciófilmet készíti elő és van tervezve még egy űrthriller is, no meg elvileg jövőre érkezne a Virulents horror, amelyet szintén ő dirigálna. Majd meglátjuk miként boldogul az IRT-vel, sivatagos terepen volt már tapasztalata, a Főnix útja korrekt kalandfilm volt.

Címkék: miújság sorozatból film kalandhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr742120553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a8zoli 2010.06.30. 11:40:35

jeee állat !!!! imádom
süti beállítások módosítása