Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Verbinski lehet a Walter Mitty titkos élete feldolgozás rendezője

2010.06.30. 10:35 koimbra Szólj hozzá!

A Fox stúdió régóta próbálja megvalósítani a Walter Mitty titkos életének (The Secret Life of Walter Mitty) a feldolgozását, ez idáig nem sikerült. Az évek alatt Chuck Russell, Peter Tolan, Zach Helms, Jay Kogan is munkálkodott a forgatókönyvön és Steven Spielberg, Mark Waters és Russell fordult meg a rendezői szék körnékén, Jim Carrey, Owen Wilson és Mike Myers is érdekelt volt egy ideig a produkcióban. Legutóbb Peter Morgan szállított le egy forgatókönyvet, a stúdió most Steven Conraddal (A boldogság nyomában) dolgoztatja át a szkriptet és A Karib-tenger kalózai trilógia alkotójával, Gore Verbinskivel tárgyalnak a rendezéssel kapcsolatban.

Norman Z. McLeod 1947-ben forgatott filmet James Thurber novellájából, a főszereplő pedig Danny Kaye volt. A történet pedig a következő volt: Walter Mitty, az álmodozó képregényszerző, akit a sors megáldott - vagy megvert - egy minden szempontból túláradó mamával, legalább képzeletben igyekszik gáncsnélküli szuperhős lenni, akinek az életveszélyes kalandok meg se kottyannak. Álmai váratlanul mégis valóra válnak: találkozik egy rejtélyes nővel, aki átad neki egy kis fekete könyvet, amivel állítólag a második világháború során eltűnt holland koronaékszerek lelőhelyére lehet rábukkanni. Mitty hamarosan zűrös-zavaros intrikák hálójának kellős közepén találja magát, s be kell látnia: nem is olyan egyszerű húsvér hősnek lenni.

Címkék: remake miújság vígjátékhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr192120378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása