Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Graham kilépett a Sikoly 4-ből

2010.07.01. 11:01 koimbra 2 komment

Nem csak gyűlnek a színészek a Sikoly 4-be, hanem el is hagyják a fedélzetet. Először Lake Bell lépett le, mondván, hogy a forgatás alatt más elfoglaltsága lesz, most pedig Lauren Graham hagyta el a fedélzetet, ő szintén nem fog ráérni a munkálatok idején, de azt is hozzátette, hogy nem tetszik neki, hogy a forgatókönyvben eszközöltek pár változtatást. Viszont Adam Brody, Marley Shelton és Erik Knudsen leszerződött a filmre. Brody egy zsarut játszik, Knudsen pedig egy horrorfilmkedvelő személy lesz.

Az biztos, hogy Neve Campbell, Courtney Cox és David Arquette nem dobja be a törülközőt. Hayden Panettiere, Rory Culkin, Nico Tortorella, Anthony Anderson, Emma Roberts karakterei közül biztosan el fog halálozni valaki a játékidő alatt, de hogy ki éli túl az újabb gyilkolászást most még nem lehet tudni, de ha lehetne fogadni, akkor Coxra és Arquettre tenném a voksomat. Bemutató jövő áprilisban esedékes.

Címkék: miújság sikoly sequel sikoly 4

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr242122721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dejdő 2010.07.01. 11:37:00

PFFF!!! Seth Cohen mint zsaru LOL!!! Mint az első részben Arquette,totál olyan zsarut lehet belőle kihozni,full a nyuszi jelzővel lehet illetni a gyereket! És csaknem Arquette és Cox fog meghalni,tudom hogy ki kell nyírni valaki fontosat és kell egy olyna húzás amire nem számítanánk de őket pont ne! Inkább Cambellt:D
süti beállítások módosítása