Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Antal Nimród a Parraffin utópisztikus thrillert szeretné megvalósítani

2010.07.02. 20:56 koimbra 3 komment

A Playlist oldalnak alkalma nyílt kicsit beszélgetni Antal Nimróddal, megkérdezték tőle, hogy diskuráltak-e már a folytatásról. "Igen, Roberttel társalogtunk már róla, de csak ennyi. Majd meglátjuk, hogy mit hoz a jövőhét." - mondta Nimród, minden attól függ, hogy a film jól szerepel-e a mozikban. "Egyértelmű, hogy a Fox és a többiek azért bízták rám a dolgot, hogy pénzt csináljak. Én csak egy jó filmet akartam összehozni, majd meglátjuk, hogy sikerült-e. Remélem az emberek elmennek és megnézik."

Szóba került a Parraffin thriller is, ezt már elég régóta szeretné megvalósítani Nimród. "A Kontroll után ennek a forgatókönyvét akartam megírni, majd megrendezni, szóval ehhez kezdek hozzá legközelebb." - mondta a rendező, de hozzátette, hogy azért nyitott marad, hátha érkezik még néhány ígéretes felkérés, aztán majd meglátja, hogy mi lesz. A történetet nem árulta el, de azért mondott róla valami. Férfiak és nők műanyag üvegből építenek hajót, hogy a kubai zsarnokság elől elmeneküljenek. Képzeljük el, hogy egy hasonló elnyomást nyögne az egész világ. Nem tudsz hajót építeni, hogy elszökj, valami mást kell megalkotnod, hogy kijuss innen.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr802125988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bíró Szabolcs · http://biroszabolcs.eu 2010.07.02. 22:42:35

Hajrá, hajrá! Nagyon drukkolok ennek az ipsének! :)

Shyllard 2010.07.02. 23:45:26

Reméljük jó lesz a Predator :)

Brekicc 2010.07.03. 01:57:58

Én is várom, bár Nimródnak akkoris a sörös reklámja tetszik a legjobban még mindig! :)(Még 1 lépés és ugrom! Pindroch Csabával)
süti beállítások módosítása