Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Cameron 3D-s koncertfilmet rendez a Black Eyed Peasről?

2010.07.02. 21:31 koimbra 5 komment

James Cameron rogyásig van filmtervekkel, ám úgy néz ki, hogy be tudta szorítani a naptárjába, hogy megrendezzen egy koncertfilmet. A Black Eyed Peas egyik tagja will.i.am a Vibe-nak beszélt erről: "Egy 3D-s filmet tervezünk a koncertkörutunkról és James Cameron fogja dirigálni. Azért szereztük meg a világ legjobb rendezőjét, mivel mi vagyunk a bolygó legjobb csapata....Az emberek majd a mozikban tudják megnézni a produkciót 3D-s szemüveggel. " - mondta a zenész, azt is megemlítette, hogy lesz története is a produkciónak, ezt maga Cameron találta ki és a körút körüli eseményekre fog koncentrálni.

Ennyire ráérne Cameron? Pénz nem lehet a dolog mögött, hiszen így is alaposan megszedte magát az Avatarral. Azért érdemes lenne megvárni, hogy a rendező szóvivője vagy maga az Oscar-díjas filmes megerősíti-e a hírt.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr902126044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Magócs Dávid · http://geekz.blog.hu 2010.07.03. 00:20:43

Ez így elsőre nevetségesnek tűnik, várj elolvasom mégegyszer...
Nem, még mindig nevetséges.

Brekicc 2010.07.03. 01:34:42

Sztem Cameron azért vállalja el ezt a hülyeséget, ha elvállalja, mert ebben a műfajban(mmint koncertfilm készítés) még nem próbálta ki magát. + azért sztem szépen ki is tömik dellával.

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2010.07.03. 13:13:11

Cameron egyre szánalmasabb, a Black Eyed peas meg mindig is az volt

gaboca1200 2010.07.03. 13:25:11

"lesz története is a produkciónak... és a körút körüli eseményekre fog koncentrálni" - Akkor most koncertfilm lesz? Vagy valóságsó? Vagy az eseményekre koncentráló film? :)
süti beállítások módosítása