Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

I'm Bruce Willis

2010.07.05. 09:52 koimbra 5 komment

Bruce Willis egy ideje már nincs a csúcson, túl van már azon az időszakon, mikor még igazi sztárnak számított (ezért biztos kapok egy-két megjegyzést), ettől függetlenül még mindig akad jó néhány rajongója a színésznek. Ki mondhatja el magáról, hogy két számot is írtak róla. Az egyiket a Guyz Nite adta elő, ebben a Die Hardról emlékeztek meg. Most pedig a Jeep Cherokee előadásában hallgathatjátok meg az I'm Bruce Willis számot. Nem lehetett könnyű megcsinálni az alábbi klipet, bár egy hardcore fannak nem eshetett nehezére, hogy megmondja melyik filmben mikor gyújt rá vagy mikor veszi le a napszemüvegét.

 

 

Címkék: klipp

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr162130222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

curby (törölt) 2010.07.05. 12:01:59

szerintem a guyz nite száma ezerszer jobb volt.ez nem tetszik.
amúgy ő az egyik legnagyobb színész.neki nincs már mit bízonyitania.épp eleget le tett az asztalra.a mostani sztárocskák örülnének ha a felét elérnék annak amit ő elért.

turííí 2010.07.05. 21:39:15

amúgy a Kabát nevű príma Cseh zenekar is írt róla egy számot Bruce Willis címmel. szóval nem 2, hanem 3 + amiről nem tudunk

_Phelan_ 2010.07.06. 21:13:43

Hát ebből a számból én se érzem úgy a feelinget mint a Guyz Niteosból. De amúgy szerintem még most is vannak jó szerepei. (Az Assasination of a Highschool Presidentes igazgató is jó volt, meg lightos filmek közül a Cop Out is megfelelt nekem)

A nép fia 2010.07.07. 11:29:00

Most jöttem rá, hogy mennyi filmet nem láttam tőle!

A kedvencem a Simlis és szende c. sorozat, aztán meg az Ötödik elem.
süti beállítások módosítása