Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

22 Bullets poszter

2010.07.07. 21:30 koimbra 13 komment

Jean Reno az utóbbi időben Hollywoodban időzött, a Páros mellékhatás, a Szállítmány és a Rózsaszín párduc folytatásában láthattuk őt, de azért hazája filmiparát sem hanyagolja el. Hamarosan hozzálátnak a Fantomashoz, ebben is játszani fog Reno, idén pedig a 22 Bullets akció-krimiben alakítja a főszerepet, az alkotás producere Luc Besson. Reno és Besson korábban már dolgozott együtt a Wasabi és a Bíbor folyók második részén, de ahhoz régebbre kell visszatekintenünk, hogy igazi gyöngyszemekre leljünk. Együttműködésük eredményeképpen született meg a Leon, a profi , A nagy kékség, a Metró, a Nikita és az Élethalálharc.

Reno a  marseille-i maffia egyik tagját, Charly Matteit játssza, aki egy brutális és sikeres karriert tudhat magáénak. Mattei azonban otthagyja ezt a világot, feleségévél és két gyerekével békésen éldegélnek, ám egy nap 22 golyóval a testében találnak rá. Mattei túléli és Tony Zacchia után ered, ugyanis csak ő lehetett az a merész, aki ki akarhatta nyírni.

Címkék: poszter 22 bullets

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr322136821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zoleebara 2010.07.07. 22:30:47

És a Leon a profi az smafu?
Dolgoztak már együtt, és két ilyen szar filmet felhozni példaként ahol Besson csak producer volt!

Brekicc 2010.07.08. 00:50:33

Akkor beszéljünk a filmről is. :)
Kissé klisés a sztori, de én szeretem ezt a bosszúállós elképzelést. Kíváncsi vagyok mi lesz belőle.

mr nemo 2010.07.08. 09:11:58

Egy klisés történetből is lehet nagyszerű film, ha a szereplők jó karaktereket kapnak és a megfelelően elhelyezett nüanszok sokszor többet érnek, mint egy igazán eredeti történet.

Remélem, hogy valami Leon szerű alkotás lesz, bár a 22 golyót túlélő főhős elsőre inkább az Ötödik Elem-et idézi...

Llew 2010.07.08. 10:36:34

Nekem is furcsa, hogy Besson azon nem túl erős munkáit hozod fel az együttműködés példáinak, mikor már csak producer volt. Közben karrierje elején, amikor még rendezőként alkotott nagyokat, akkor Reno a házi színésze volt, kb. mint Scorsesenek De Niro. Gyakorlatilag ő csinált - ha akkor még nem is nemzetközi, de francia - sztárt belőle. Az együttműködés csúcspontja valóban a Leon, a profi, ahol Reno az abszolút főszereplő, de azért nem szabad elfeledkezni az Élethalálharcról, a Metróról, A nagy kékségről (a Leon mellett a legjobb filmje), vagy a Nikitáról sem.

Ennek az újnak a sztorija valóban elég sablon, és a poszter "from the produers of Taken" felirat alapján remélem nem csupán egy olcsó koppintás lesz. Minden esetre Renot nagyon bírom, szóval valószínűleg nézős lesz, és remélhetőleg egy jó akció-bosszú mozit hoznak össze.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.07.08. 10:46:08

@Llew: A régi szép idők:) De azok elmúltak. Besson mostanában mit csinál? És Reno? Hát azért látszik, hogy egyikük sem adja a nevét olyan filmhez, amely emlékezetes lenne, vagyis inkább azt mondom, hogy nem sok akad mostanában. Ráadásul a legutóbbi két közös munkájuk, a Wasabi vagy a Bíbor folyók 2 sem volt kiemelkedő.

Llew 2010.07.08. 10:53:41

@koimbra: pont azért kéne a régi nagyokat emlgetni, hátha valami nyeretlen kétéves még nem hallott róluk és kedvet kap.
A Wasabi szerintem egy tűrhető szórakoztató film.

Llew 2010.07.08. 11:16:00

Csak javaslat volt. Kösz.

Brekicc 2010.07.08. 20:14:27

Nemtom, de nekem Besson az a túlfújt lufi effektus volt mindig is. Rendben voltak jó filmjei, de amint felkapták rohamosan leesett a színvonala a filmjeinek. Mintha kifogyott volna az ötletekből.

Alex Mahone 2010.07.08. 22:18:36

@mr nemo: youtube-on van egy videó a papáról, akinek nincs meg a fél feje, mégis köszöni szépen, jól van. Ha ilyen létezik, akkor 22 golyót is túl lehet élni. A Wasabi tényleg nem volt egy rossz film, a Bíbor folyók 2 már inkább, a Leon pedig, nem is érdemes belemenni, zseniális, ahogy van. Bízom benne, hogy ez is jó film lesz.

Shyllard 2010.07.09. 00:03:03

Izgi kis bosszúálló mozi lesz. Reno hatalmas színész és Besson is tud vmit.

mr nemo 2010.07.14. 08:59:53

@Alex Mahone: olyan is van, hogy egy hegymászó 600 métert zuhant, de a hó tompította és megúszta egy törött bordával. Máskor meg egyetlen nem vitális sebesülés is elviheti az embert, a sokk miatt... ilyenek természetesen vannak.

De, a 22 golyó, az huszonkét lövedék... ettől még remélem, hogy a film atmoszférája sötét lesz és újra kapunk egy klasszikus francia filmet. Csak kicsit tartok tőle, hogy a reményeim nem fognak beigazolódni.
süti beállítások módosítása