Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Kevin Macdonald együtt dolgozik a Youtube felhasználókkal

2010.07.07. 14:16 koimbra 4 komment

Az utolsó skót király rendezője, Kevin Macdonald dokumentumfilmet készít, ám nem csak egyedül dolgozik a produkción, hanem a világ különböző pontjain élő embereket is bevonják a produkcióba.  Arra kértek mindenkit, hogy július 24-én szombaton a kamerával rendelkezők vegyék fel a napjuk egy részét, majd töltsék fel azt a YouTube.com/LifeinaDay- ra. A beküldött anyagok közül fog válogatni Macdonald és ezek alapján vágja össze a Life in a Day címre keresztelt alkotást, a szerencsés kiválasztottak pedig társrendezőként fognak szerepelni Macdonald neve mellett/után/alatt. A direktor azt mondta, hogy a Life in a Day a szándékuk szerint egy időkapszulaként funkcionálna, amely a jövő nemzedéke számára mutatná be, hogy milyen volt az élet 2010 július 24-én. A produceri székből Ridley Scott fogja figyelni a projekt alakulását.

Eric Schmidt a Youtube egyik fejese elmondta, hogy az elmúlt öt év alatt a videómegosztó nyitott a média felé és igazán örülnek annak, hogy a Macdonald és Scott élt azzal a lehetőséggel, hogy a felhasználóikkal együtt dolgoznak.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr172136010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

balukaaaa teh master · http://gothic-risen.blog.hu/ 2010.07.07. 17:47:59

IIIIIIIIIGGGGGGGGGGGGGEEEEEEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!
nagy erőkkel készül a világ legunalmasabb filmje, amire a leszívott agyú, bloggervideókon vegetáló amerikai fertelmek verhetik a faszukat. szánalom...

izbiz 2010.07.07. 20:13:01

szerintem a világ legérdekesebb filmje készül:) mondjuk 20 év múlva visszanézve
De számomra most is.

Én kifejezetten támogatom a dolgot, és valszeg videót is fogok küldeni

izbiz 2010.07.07. 20:15:57

szerintem a világ legérdekesebb filmje készül:) mondjuk 20 év múlva visszanézve
De számomra most is.

Én kifejezetten támogatom a dolgot, és valszeg videót is fogok küldeni
süti beállítások módosítása