Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Chris Columbus rendezi a következő Supermant?

2010.07.09. 11:48 koimbra 4 komment

 

A Superman visszatér ugyan nem hozott szépen a mozikban, ám a folytatást meg kell csinálni, legkésőbb 2012-re, mert akkor a Warner elveszíti a jogokat. Az előző filmet dirigáló Bryan Singer nem tér vissza és Krypton szülöttét alakító Brandon Routh sem lesz jelen. Christopher Nolan azonban a fedélzeten tartózkodik, vele sikeresen támasztották fel Batmant és a DC másik képregényhősét is kezelésbe veszi, de nem rendezőként munkálkodik a tervezet környékén, csak afféle mentorként van jelen, a forgatókönyvet öccse, Jonathan írja  David S. Goyerrel közösen.

A Superman Homepage oldal úgy tudja, hogy a stúdió Chris Columbusnak ajánlotta fel a film rendezését, aki eddig még nem mondott igent. Hivatalos forrásból nem erősítették meg a hírt. Columbus legutóbb a Percy Jackson fantasyt szállította le, ami a Fox stúdió szándékai szerint egy franchise nyitó darabja lenne, azonban a bevétel terén nem muzsikált jól a produkció.

Update: a pletyka megcáfolva

 

Címkék: superman miújság képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr932140633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alex Mahone 2010.07.09. 13:59:12

Uhh... Mi a csóka utolsó két filmje? Lehetek az eseted? és Percy Jackson. Nem túl biztató előjel.

Dejdő 2010.07.09. 14:16:18

Colombus régen nagyon jó "gyerek" filmeket készített! pl.Resszkessetek betörők" a Villámtolvaj is valami gyerekeknek való izé, és szerintem egy Supermant ne Ő rendezzen inkább vállalja be Nolan vagy valaki aki még friss a szakmában de már legalább egy jó filmet ami meglepően jó lett, le tett az asztalra!

Spawn85 2010.07.09. 19:13:59

Én is úgy érzem, hogy nem Chris Columbus-ra kéne bízni egy Superman film rendezését.

nemszentember 2010.09.25. 16:31:45

Chris Columbus biztosan rossz választás!Egyszerűen a látásmódja nem illik Supermanhez.
süti beállítások módosítása