Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Welcome to the Rileys előzetes

2010.07.09. 15:45 koimbra 3 komment

A Sundance-en már bemutatták a Welcome to the Rileys drámát, de látható volt a Berlini és a Los Angelesi Filmfesztiválon is. James Gandolfini és Melissa Leo egy házaspárt alakítanak, akik nem tudják feldolgozni lányuk halálát. A férj agrofóbiás feleségét otthon hagyva egy üzleti útra megy New Orleansba, ahol megismerkedik egy 17 éves sztriptíztáncossal, a lányt Kristen Stewart játssza.

A forgatókönyvet Ken Hixon tette le az asztalra, utoljára 8 éve készült film szkriptje alapján, akkor Az igazság órája (City by the Sea) krimi-drámát mutatták be Robert De Niroval a főszerepben, előtte pedig a Három a nagylányt (Inventing the Abbotts) írta. A rendezést Jake Scott vállalta magára, édesapja Ridley Scott és eddig a zeneiparban tevékenykedett, klipepket dirigált.

Címkék: trailer drámaelőzetes welcome to the ridleys

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr502141191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bíró Szabolcs · http://biroszabolcs.eu 2010.07.09. 18:10:54

Gandolfini hatalmasat alakított a Maffiózók Tony Sopranójaként. Végre egy mozifilm, ami lehetőséget ad neki a bizonyításra (ha jól tudom, eddig csak mellékszerepeket kapott a moziban). Mindenképp meg fogom nézni ezt a drámát!

Spawn85 2010.07.09. 19:13:25

James Gandolfini-t én nem nagyon ismerem a "Sopranos" sorozat kimaradt nekem. Egy-két mozifilmben láttam mellékszereplőként.
Viszont Kristen Stewart miatt még az Eclipse-re is elmentem moziba, úgyhogy ez is nézős lesz.

DEW3yl · http://dew3yl.wordpress.com 2010.07.09. 23:14:13

Nem kicsit csöpögős, nem kicsit csajnak való film, valahogy The Blind Side jut eszembe róla, de Tony miatt mindenképp kötelező. Az lett volna még nagy, ha a feleségét Edie Falco jatsza - szerintem be is illett volna.
süti beállítások módosítása