Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Michael Bay letarolja Chicagot

2010.07.12. 15:59 koimbra 1 komment

Néhány napja Chicagoban a szemlélődők arra lehettek figyelmesek, hogy néhány autó nagy sebességgel száguldott, mögöttük és mellettük pedig kisebb-nagyobb robbanások voltak láthatóak. Nem terroristák próbálták a várost a földdel egyenlővé tenni, csupán Michael Bay ténykedik errefelé, a Transformers 3-at forgatja. A youtube-ra kikerült néhány videó a forgatásról, felvonulnak az Autobotok, illetve láthatjuk, hogy Optimus nagyon igyekszik elkerülni, hogy teljesen leamortizálódjon és nem is lassít a kanyarban. Sajnos hivatalos képeket még nem tettek közzé a filmből, csak a forgatásról kerül ki néhány fotó.

Címkék: transformers transformers 3

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr482146743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a8zoli 2010.07.12. 17:43:55

chicago elég felkapott lett batmanek is ott lettek leforgatva.
most komolyan mik ezek a nascar hibridek ???
annak azért örülők hogy eljutott az agyukig az optimus traileres megjelenítése.
meg a pár új verda. ferrari 458 italaia meg láttam más képeken a merci AMG SLS gullwinget is ... ugyhogy sportautóból nem lesz hiány.
süti beállítások módosítása