Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Így fog kinézni Gerard Butler a Machine Gun Preacherben

2010.07.13. 11:14 koimbra 3 komment

Kikerült a netre néhány fotó a Machine Gun Preacher akció-dráma forgatásáról, ezeken a főhőst, Gerard Butlert láthatjuk. A produkciót Mark Foster, a legutóbbi Bond film rendezője készíteni, Butler mellett pedig játszani fog Michelle Monaghan és Michael Shannon, előbbi a feleséget alakítja, utóbbi pedig a főszereplő legjobb haverját. A forgatókönyvet Jason Kellers vetette papírra Sam Childers memoárja alapján. Childers drogokkal üzletelt, majd megvilágosodott, rátalált Istenre, ettől kezdve nem folytatta addigi tevékenységét, hanem Szudánba ment, ahol árvaházat hozott létre és több, mint 300 gyereket mentett meg attól, hogy az ország besorozza őket katonának. Foster otthonosan mozog a drámában, ezzel nem lesz gond, a problémát inkább az jelenti, ha felpörögnek az események, már a Bond filmben sem volt képes egy korrekt akciójelenetet felmutatni, illetve ott a gond inkább az volt, hogy idegbeteg módjára rángatták a kamerát.

Címkék: képben könyvből film machine gun preacher

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr142148619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2010.07.13. 12:48:47

A sztori jól hangzik és Butler-re is illik a szerep (maradjon ink akciószínésznek) Csak tényleg nem kéne elcseszni kamerarángatással...

raven_seldon 2010.07.13. 16:51:28

hát nemtom, én sem szeretem a kamerarángatást, de a Quantum Of Solace-ben szerintem rendben voltak a dolgok, főleg az eleje :)
süti beállítások módosítása