Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Osment a Sex Ed vígjátékban

2010.07.13. 22:10 koimbra 5 komment

Haley Joel Osment rendesen eltűnt a rivaldafényből, pedig 11 évesen Oscarra jelölték A hatodik érzékért (The Sixth Sense), majd a A.I. - Mesterséges értelem (A.I. Artificial Intelligence) és  A jövő kezdete (Pay It Forward) filmekben láthattuk őt, az utóbbi években azonban egyre kevesebbszer láthattuk, még 7 éve a Leharcolt oroszlánokból (Secondhand Lions) emlékezhetünk rá, a Ki nyeri a bajnokságot? (Home of the Giants) pedig nem kavart zavart túl sok vizet. Ám nem kell még leírni, Osment leszerződött a Sex Ed vígjátékra, amelyet Isaac Feder elsőfilmes rendező fog készíteni.

A fiatal színész egy friss diplomást alakít, aki arról ábrándozik, hogy a gimiben matekot fog tanítani, aztán valahogy szexuális felvilágosító lesz belőle, úgy, hogy még mindig szűz, de semmi vész, mivel lesz mentora és ráadásul a szerelem is rátalál egy szépséges lengyel hölgy személyében.

Címkék: miújság vígjátékhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr492150110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dejdő 2010.07.13. 22:22:52

Hát ez az Osment gyerek is amilyen "cuki" volt gyerek-ként nem lett belőle egy jóképű tini:) De a csajok biztos ezért is oda vannak (lásd: Edward) PFFF!!!
Amugy lehet belőle jó színész, gyerekszínészből igazi felnőtt sztárnak lenni nem könnyű...Culkinnak nem jött össze, DiCapriónak igen!

Alex Mahone 2010.07.13. 23:59:57

"A fiatal színész egy friss diplomást alakít, aki arról ábrándozik, hogy a gimiben matekot fog tanítani, aztán valahogy szexuális felvilágosító lesz belőle, úgy, hogy még mindig szűz, de semmi vész, mivel lesz mentora és ráadásul a szerelem is rátalál egy szépséges lengyel hölgy személyében."

Jaj. Megint egy?

Brekicc 2010.07.14. 01:46:15

Én régen is utáltam ezt a kölköt. Remélem még mélyebbre süllyed és nem látom többet.

Söci 2010.07.14. 08:00:31

Fú ez nagyon jó ! Már alig várom ! Majd veszek popcornt oszt nézem

Globetrotter2014 2010.07.14. 14:07:09

Amikor kijött a baljós árnyak, végig azon tánödtem miközben a föld alá kívántam Lucast, hogy miért kellett egy együgyű tehetségtelen kölöknek adni azt a szerepet, amikor ott vannak olyan szinészek, mint HJO? A szerencsétlen sorsú de nagy képességű szolgasorban felnevelt kisgyerekre nem egy elképzelhetetlenül ostoba jóllakott ovodást kellett volna szerződztetni. OK, hogy Luxas sosem szerette a tehetséges szinészeket a filmjeiben, de az új trilógánál biancocsekket kapott a producerektől...
süti beállítások módosítása