Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

The Expendables: Call to Arms trailer

2010.07.13. 10:08 koimbra 2 komment

Augusztus 13-án mutatják be Julia Roberts főszereplésével mutatják be az Eat, Prey, Love filmet, de ha valaki a The Expendables helyett erre megy el az nem érdemli meg, hogy férfiként tekintsünk rá. Az alábbi előzetesben konkrétan utalnak is erre. Az előzetes egyébként nem hivatalos, legalábbis nem valószínű, hogy az lenne, inkább egy 80-as évek akciófilmjeit kedvelő rajongó dobta össze.

Címkék: trailer the expendables akcióelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr332148439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dejdő 2010.07.13. 11:15:55

Gondolom mindenki ismeri azt az érzést amikor lát egy előzetest a egy filmből akkor érzi hogy igen ez az, végig fut rajtad a hideg ebben a hőségben is! Rajtam végig futott és érzem IGEN,EZ AZ!!!!

balukaaaa teh master · http://gothic-risen.blog.hu/ 2010.07.13. 23:10:55

hiányoltam a csöcsök/képkocka mennyiségét az előzetesből. remélem a filmben több lesz. végülis, az is kell egy böfögős, fingós, bunyós múviba...
süti beállítások módosítása