Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Elizabeth Banks lesz Csingiling

2010.07.15. 22:34 koimbra Szólj hozzá!

A remake-és képregény hullám után (vagy inkább közben) Hollywood még "hobbit" talált magának, ez pedig nem más, mint az animációs filmek élőszereplős verzióinak az elkészítése. Emlegettem már elégszer, hogy az Alice Csodaországban hatalmas bevétele után több olyan produkció is fog készülni, amelynek alapját egy régi klasszikus mese képezi, csak éppen nem rajzolt vagy számítógép által generált figura lesz a főszereplő, hanem egy élő színész. A Disney úgy döntött, hogy Csingilingből (de itthon még  Gilingalang néven is emlegették) készít mozifilmet és Elizabeth Bankset nyerték meg az alkotáshoz. A projekt felett Adam Shankman, Jennifer Gibgot és McG fog producerként bábáskodni, Banks pedig saját produkciós cégét is bevonja a munkálatokba. A forgatókönyvet Elizabeth Wright Shapiro tette le az asztalra.

Csingiling először J.M. Barrie 1904-es darabjában tűnt fel, majd 1911-ben a Peter és Wendy regényben szerepelt. A nagyérdemű az 1953-ban bemutatott Disney animációs filmjében, a Pán Péterben ismerhette meg leginkább. Az egeres cég az eltelt időszakban is elővette néhányszor a karaktert, az egyik legismertebb "csak dvd"-n megjelenő CGI animációs sorozatának számít.

Azt még nem tudni, hogy ki rendezné a filmet, de nem lennék meglepve, ha Shankman (Hajlakk), McG (Terminátor 4) vagy Gibgot (Megint 17) közül valaki magára vállalná ezt a feladatot.

Címkék: miújság fantasyhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr532154462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása