Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jövő év elején kezdődik a Suspiria feldolgozásának a forgatása

2010.07.15. 11:55 koimbra 1 komment

A horror rajongók egyik nagy kedvence a Suspiria, az 1977-ben bemutatott film még ma is töretlen népszerúségnek örvend. A feldolgozás be van tervezve már egy ideje, a rendezői székből David Gordon Green, az Ananász Expressz (Pineapple Express) készítője osztogathatja az utasításokat, ha egyszer elkezdődnek a munkálatok. A BadTaste oldal utánajárt, hogy mikorra tervezik a forgatás kezdetét, kiderítették, hogy 2011-nél előbb semmiképpen sem látnak hozzá a munkálatokhoz és Gordon Green pedig továbbra is kitart a produkció mellett. A korábbi pletykák szerint Marilyn Manson is feltűnt volna az alkotásban, ám teljesen biztosra vehető, hogy biztosan nem fog szerepelni a Suspiria amerikai remake-jében.

Az eredeti verziót rendező Dario Argento áldását adta a filmre, az olasz mester birtokolta a jogokat és nyugodt szívvel adott engedélyt a feldolgozásra, mondván, hogy a Suspiria egy mestermű és azt semmi se tudja beárnyékolni.

Címkék: remake suspiria

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr672153164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

feriboi 2010.07.15. 14:42:51

Peták, nem akadékoskodok, de a "még" után szúrj be egy "ma" szócskát, és úgy az jön ki amit szeretnél:D Kiváncsi vagyok hogy mit hoznak ki egy Suspiria rimékből, remélem nem valami jellegtelen dirtbaget.
süti beállítások módosítása