Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Grahame-Smith írja át a Dark Shadows forgatókönyvét

2010.07.16. 15:43 koimbra Szólj hozzá!

Tim Burton és Johnny Depp szeret együtt dolgozni, ez tény. Két évvel ezelőtt jelentették be, hogy film készül a Dark Shadows szappanopera sorozatból, amelyben egy 175 éves vámpír körül zajlottak az események. Az eltelt időszak alatt Burton és Depp is elég elfoglalt volt és jelenleg sem túlzottan érnek rá, így sajnos nem mostanában fogjuk látni a produkciót, előfordulhat, hogy csak valamikor 2013-2014 "magasságában" készülhet el a film.

A stúdió most éppen Seth Grahame-Smitht, a Büszkeség és balítélet meg a zombik Jane Austen feldolgozás írójára bízták rá a forgatókönyvet. Az úriember ezen kívül az Abraham Lincoln: Vampire Hunter horror-vígjáték regényt tette le az asztalra, ebből is film fog készülni, amely mögött Burton és Timur Bekmambetov áll producerként. A Dark Shadows szkriptjén korábban John August dolgozott, ő korábban már munkálkodott együtt Burtonnel, a Halott menyasszony és a Charlie és a csokigyár forgatókönyvén is ügyködött.

A Dark Shadows egy 1966-zól 1971-ig tartó természetfeletti szappanopera show volt, gótikus horror elemekkel vegyítve, 1225 részt élt meg. Voltak benne vámpírok, zombik, kísértetek, ghoulok, szörnyek, boszorkányok, stb.

Címkék: miújság sorozatból film dark shadows

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr692155778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása