Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

McQuarrie írja a Csak egy lövés filmváltozatát

2010.07.16. 16:13 koimbra 1 komment

A Paramount felkérte Christopher McQuarrie-t, hogy írja át a Csak egy lövés (One Shot) forgatókönyvét és ha ezzel végez valószínűleg a rendezői székbe is beleül, a projekt Lee Child regényén alapszik. McQuarrie írta többek között a Valkűrt (Valkyrie) és a Közönséges bűnözőket (Usual Suspects) és a Wolverine második részét is ő veti papírra. Eleddig csak egyetlen produkciót dirigált, a Hullahegyek, fenegyerek (The Way of the Gun) thrillert, ám a film megbukott a mozikban, érdekesség, hogy az alkotást néhányan Quentin Tarantino műveihez hasonlították

A könyv tartalma: Magányos mesterlövész irányozza fegyverét az amerikai kisváros sétálóutcájának forgatagára, és játszi könnyedséggel megöl öt ártatlan embert. Az értelmetlen mészárlást villámgyors rendőrségi akció követi. A profi rendőri munkával rögzített nyomok James Barr exkatonához vezetnek. Jack Reacher, Lee Child regényeinek kemény öklű, állandó hőse, mióta elbocsátották a seregből, állandóan úton van, s ha valaki meg akarná találni, a lehetetlenre vállalkozna. Amikor azonban a letartóztatott orvlövész, Barr, a nyilvánvaló bizonyítékok ellenére nem tesz vallomást, s csak annyit hajlandó mondani, kerítsék elő Jack Reachert, a volt katonai rendőr már útban is van az indianai kisváros felé. Mi köti össze a pszichopata gyilkost a vándorló exkatonával? Sötét, egészen magas körökbe vezető titkok tárulnak fel a múltból, s nem kevésbé a jelenből: politikai színjáték, korrupció, piti bűnözők és hétpróbás maffiózók, árulás, csalás, gyilkosságok... (libri.hu)

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr272155846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kompi · http://filmtrailer.hu 2010.07.16. 21:34:57

Volt egy remek film Harrison Ford főszereplésével ugyanezen a címen, már azt hittem azt is előszedik a kalapból és remake-et készítenek belőle.
süti beállítások módosítása