Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Még egy kép a Thorból

2010.07.16. 10:45 koimbra 5 komment

Nem is oly rég került ki egy kép a blogra a Thor filmből, most érkezett még egy. Ezen Odin és fia, Thor látható, amint éppen beszélnek valamiről. Kenneth Branagh eléggé járatos Shakespeare világában, ám eddig képregények terén nem nagyon fordult meg, Mindenesetre legalább a főhős bizonyosan szépen fogja kiejteni cirkalmas mondatait, ugyanis állítólag Thor ugyanúgy fog beszélni, mint a képregényben.

Címkék: thor miújság képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr122155133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alex Mahone 2010.07.16. 11:13:58

Hadd feliratozzam a jelenetet.

"Fiam, el kell mondanom egy titkot, ez a páncél műanyagból van és amúgy is szarul néz ki. A büdzséből nem tellett normálisabbra. És neked az egész film alatt ebben a kínai vacakban kell feszítened."
"Neeeeeeem!!"

Big Jack 2010.07.16. 11:26:27

Abban mit nem lehet érteni hogy van CGI és azzal még javíthatnak rajta?
Legalább is nagyon remélem.

Alex Mahone 2010.07.16. 12:28:13

@Big Jack: ezen már az se segít. Az pedig, hogy nagyon reméled, nem jelenti azt, hogy így is lesz.

A nép fia 2010.07.16. 13:14:03

@Alex Mahone: Gondolj csak Zeusz páncéljára a Titánok harcában. Ott is tele lett pakolva csili-vili effektekkel. Szerintem itt is pakolnak rá. Ha meg nem, akkor meg így marad.

Branagh szerintem jobban a karakterekre, jellemekre, jellemfejlődésre és a történetre helyezi a hangsúlyt, a színészi játék lesz a lényeg, nem pedig a CGI.

Amúgy 1-2 kép alapján nehéz megítélni, milyen lehet "élőben", mozgásban, hogy mutat a vásznon.

Nem amatőrök csinálják ezt a filmet, minden mozzanatot egy gondosan előkészített rendezői döntés előz meg. Semmi nincs ok nélkül - így gondolom a kínai fröccsöntött páncélok sem. :-P

Alex Mahone 2010.07.16. 16:43:00

@A nép fia: ha megnézed, a kép már a filmből van, tehát nagy valószínűséggel így fognak festeni a karakterek. Értem én, hogy Branagh mit akar, viszont a célközönség nem hiszem, hogy osztja a nézeteit.
süti beállítások módosítása