Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stanley Tucci Meryl Streepet rendezi

2010.07.16. 23:51 koimbra Szólj hozzá!

Stanley Tucci és Meryl Streep együtt játszott a Julie & Julia "főzőcskélős" filmben és az Ördög Pradát viselben (The Devil Wears Prada), most ismét egyesítik tudásukat egy produkció kedvéért. A Playlist oldal úgy tudja, hogy az A Mommy & Me vígjátékot Tucci fogja dirigálni, arról nem tudni, hogy elvállal-e egy szerepet az alkotásban, de Streep játszani fog a műben, a másik főszereplő Tina Fey lesz. A sztori középpontjában egy anya-lánya kapcsolat fog állni. A projekthez még nem talált megfelelő forgatókönyvírót és még egy stúdió sem csapott le a tervezetre, ám Tucci producerként mindent megtesz a film érdekében, mellette Steve Buscemi és Wren Arthur fogja még producerként felügyelni a munkálatokat.

Tucci számára nem ismeretlen terület a kamera másik oldala, 1996-ban Campbell Scott-tal közösen dirigálták le az Olasz módra (Big Night) drámát, 1998-ban pedig a Hajó, ha nem jó (The Impostors) vígjátékot készítette és szintén ő irányított a rendezői székből a Joe Gould's Secret  és a Blind Date esetében is.

Címkék: miújság vígjátékhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr502156033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása