Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Elkészül a The Raven rövidfilm mozis verziója

2010.07.17. 13:20 koimbra 5 komment

Elérkezik lassan az idő, mikor Hollywood rákattan arra, hogy egy pár perces rövidfilmen elkészítse a mozis verzióját. Neill Blomkamp már megkapta a lehetőséget, hogy az Alive in Joburgból filmet rendezzen, a District 9 meg is tömte a stúdió fejeseinek a zsebét jó pár millió dollárral. Ezen kívül számíthatunk arra, hogy a The Gift, a Panic Attack és Pixels is a vásznakra költözik. Most pedig bejelentették, hogy Ricardo de Montreuil megegyezett az Universallal és a The Raven című művének készítheti el a bővített verzióját.  A főszerepre Mark Wahlberget nézték, a forgatókönyvet Justin Marks szállítja le, ő legutóbb a Street Fighter: The Legend of Chun Li szkriptjét tette le az asztalra, ami nem éppen egy jó ajánlólevél.

A The Raven sztorija a futurisztikus Los Angelesben játszódik és egy fekete férfit állít a középpontba, aki veszettül menekül a rendőri erők elől. Alább láthatod a rövidfilmet.


Címkék: miújság scifihír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr722157142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Elanor_ 2010.07.17. 20:42:14

hát ez meg mi a francról szólt? :)

endike · http://barathendre.wordpress.com/ 2010.07.17. 21:09:15

hát ne hasonlítsuk már ezt az alive in joburghoz... ebben kb. semmi sincs, nem szól semmiről, senkiről, ez így kb. nulla, ha ilyen lesz a film belőle akkor az is nulla lesz kb... persze attól még lehet hatalmas siker, főleg ha lesz benne izomcsávó meg csöcs

Krumplicukor1987 2010.07.18. 21:08:04

@endike: teljesen egyetértek.
Tudom, hogy 0 pénzből nehéz jó kisfilmet összehozni, de attól még nem lesz jó egy film, hogy a jövőben játszódik, és lesznek benne robotok meg mini robotrepülőgépek. Nagyon gagyi.

MasterMason 2010.07.19. 16:00:59

Én akkor is örülök ennek a srácnak a sikerének, nézzétek, rengeteg munka van egy ilyen kisfilmben, az pedig, hogy lehetőséget kap arra, hogy filmet készítsen belőle, nagyon jó jel arra nézve, hogy van értelme kísérletezgetni és dolgozni, mert ha jót készítesz, akkor van kiugrási lehetőség. Én drukkolok a srácnak.

evergreen976 2010.07.19. 19:58:54

Nekem is nagyon tetszett (ment is a többi hasonló kedvenchez), innen is sok sikert a további munkáihoz , szurkolok neki.
süti beállítások módosítása