Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Elsa Pataky a Fast Five női főszereplője

2010.07.17. 13:15 koimbra 2 komment

Az utolsó Halálos iramban részhez visszahozták az első felvonásban megismert karaktereket és külön öröm volt, hogy azokat ugyanazok a színészek játszották el (olykor előfordul, hogy más formálja meg a karaktert). Így Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriguez és Jordana Brewster is visszatért, a közönség pedig örült, így elég sokan tiszteletüket tették a mozikban, hogy megtekintsék a produkciót. A stúdió vérszemet kapott, Fast Five címre hallgató folytatásra visszahoznak még néhány embert, aki feltűnt az előző epizódokban. Ludacris, Tyrese Gibson és Matt Schulze is fel fog tűnni a filmben,  Brewstert azonban kihagyták és Rodriguez sem lesz benne (érthető okokból). Dieselt és Walkert Dwayne Johnson fogja üldözni őket aszfaltszaggató száguldozások közepette.

A sok izom mellé kell tetszetős hölgyemény is, a stúdió Elsa Patakyt szerződtette le a női főszerepre. Úgy látszik Diesel könnyedén túltette magát azon, hogy a legutóbbi barátnője "elhagyta", ugyanis Patakynak fogja csapni a szelet az alkotásban. Joaquim de Almeida a produkció főgonoszát fogja játszani, aki egy nagy hatalommal (és bizonyára gyors kocsikkal) rendelkező drogbárót fog megtestesíteni. A forgatáshoz a héten láttak hozzá, jövőre mutatják be a Fast Five-ot

Címkék: franchise miújság sequel halálos iramban fast five

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr832157079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dirk Montgomery 2010.07.17. 16:29:39

Jordana Brewster hiányozni, de hajrá, nekem várós! :D
Viszont az autógyárak helyében szarnám le a Transformers-t és megpróbálnék ide bejutni :)

Brekicc 2010.07.18. 04:35:28

Ahj, kicsit már lerágott csont ez a Drogbárós hülyeség.
Ennél az Elzánál pedig sokkal szebb csajt is találhattak volna, pl. Osvárt Andreát.
Nekem Eva Mendes viszi a prímet, meg a 3-ból a kiscsaj.
süti beállítások módosítása