Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Gantz teaser

2010.07.18. 18:00 koimbra 5 komment

A Gantz anime 2 évadot (26 részt) élt meg 2004-ben, a filmváltozata jövőre érkezik, ennek futott be a teasere, ami alább meg is tekinthető. 

Az anime története az Animeaddictrsól: Egy mindennapinak tűnő diák, Kurono Kei egyedül él, és megpróbálja minél jobban kizárni magát az életből. Mint minden ember, ő sem törődik senki mással, csak magával. Egészen addig, amíg a metróra várva egy csöves beesik a sínek közé. Ő is ugyanúgy megpróbálja nem észrevenni, mint mindenki más az állomáson. De egy gyerekkori barátja megjelenik, és megpróbál segíteni a csövesnek, mi több, őt is megkéri, hogy segítsen. Nincs mit tenni, lemászik ő is a sínek közé segíteni. Azonban mielőtt kimászhatnának, megérkezik a metró...Csakhogy Tokió egyik lakásában a semmiből megjelenik egy gömb, amit Gantznak hívnak. Ez a gömb nem ismert technológiával rendelkezik, ami képes arra, hogy egy halott embert újra "összerakjon". Kurono, és társai azok a "szerencsések", akiknek második lehetőség adatott az életre Gantz által. Azonban Ganzt az általa feltámasztott emberek életét csak játéknak fogja fel. A cél: ne halj meg mégegyszer, mert nincs több lehetőséged. A szabályok: nem ismertek. Egy-egy fordulóban Gantz összegyűjti az "ügynökeit", akik válogatás nélkül nők, gyerekek, diákok, sztárok vagy aggastyánok, és elküldi őket földönkívülieket vadászni. Mindehhez persze fegyvert és harci ruházatot is ad, csak egyet felejt el: mellékelni a használati útmutatót. A túlélésért keményen meg kell küzdeni. Ha végül mégis sikerül, visszatérhetsz mindennapi életedhez. Egészen addig, amíg pár nap múlva jön a következő forduló.

Címkék: trailer sorozatból film akcióelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr242159371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krumplicukor1987 2010.07.18. 21:05:36

Az animéről sok jót olvastam, de időm még nem volt megnézni.
Viszont ez a film...Hát nem tudom, de az ilyen manga-anime megfilmesítésekhez valahogy mindig pocsék színészeket sikerül kiválasztani.

Armida · http://armida.freeblog.hu/ 2010.07.19. 09:23:09

Kenicsi!!!!!!!
Haha, tuti megnézem. :D

Brekicc 2010.07.19. 23:32:54

Én annyira nem értem hogy a nagy filmstúdiók miért nem ruháznak be kicsit nagyobb zsetonnal, hogy live act helyett rendes Hollywoodi színészekkel és rendezővel csinálják meg ezeket a sztorikat.

Pl. a Death Note L-es folytatásában már a Universal logó is ott van, de mégis csak live act lett abból is.

Én kíváncsi leszek rá nagyon, mert a Gantznak nagyon jó kis sztorija van.

Krumplicukor1987 2010.07.20. 10:13:53

@Brekicc: én nem ajánlanám az amcsi befolyást...Max adjanak pénzt, de színészt meg forgatókönyvírót ne...
Japán más kultúra, amit az amcsik nagyon nem tudnak megérteni. Ha kezükbe veszik a filmet, tuti elb@sszák.

Brekicc 2010.07.20. 16:53:53

@Krumplicukor1987: Pedig hidd el, hogy a Gantzból iszonyatjó Thrillert lehetne csinálni. Talán az egyetlen problémát az jelentené, hogy nem lehetne R-esre csinálni a tömegek miatt. De nem értem miért nem csinálják azt meg a filmstúdiók, hogy gyártanak egy bővített R-es változatot is, ami mondjuk dvd-n menne v. késői mozis időpontokban.
süti beállítások módosítása