Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Streisand és Rogen a My Mother's Curse vígjátékban.

2010.07.19. 22:08 koimbra 4 komment

Barbra Streisand nem arról híres, hogy mostanában könnyen meg lehet kapni őt egy filmhez, a 70-es években azonban elég sok alkotásban látható volt. Legutóbb a Vejedre ütök (Meet the Fockers) vígjátékhoz sikerült leszerződtetni, idén ennek folytatásában is láthatjuk a hölgyet. A Production Wekkley tudomására jutott, hogy nem kell éveket várni arra, hogy újból viszontláthassuk a mozikban az énekes-színésznőt, ugyanis a My Mother's Curse vígjátékra szerződött le Seth Rogen mellé.

A történet szerint Rogen egy feltalálót játszik, aki éppen most fejlesztett ki egy organikus tisztító terméket. Fogja anyját és elindulnak, hogy megpróbálják eladni a találmányát, a férfinek azonban van egy titkos terve is az utazással, megpróbálja összehozni anyját azzal az emberrel, akibe fiatalon szerelmes volt.

A forgatókönyvet Dan Fogelman vetette papírra és a rendezői székből a 27 idegen igen és a Nász-ajánlat direktora, Anne Fletcher osztogatja az utasításokat.

Címkék: miújság vígjátékhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr792162244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsubiaba 2010.07.20. 08:50:58

Gyerekek, ez nagyon gáz. Barbra, nem pedig Barbara.

Tapló Terepjáró · http://taploterep.blog.hu/ 2010.07.20. 12:24:28

ilyenkor tiszta hülyén érzem magam, h én tkp a cikkhez szerettem volna hozzászólni... :DDD
süti beállítások módosítása