Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Sam Raimi és Wyatt Earp

2010.07.20. 16:57 koimbra 2 komment

Sam Raimi visszatér a western világába az Earp: Saints for Sinners kedvéért, ezzel együtt nem valószínű, hogy újra szól a hatlövetű, ugyanis a produkciónak lesz némi sci-fi beütése. A történet a jövőben játszódik és film a Radical által kiadott képregényen alapszik. A tervezetet a DreamWorks karolta fel és Matt Cirulnicket állították rá a forgatókönyvre, ő a True Crime számítógépes játék sztoriját írta és a South Beach sorozaton ügyködött. Az alkotásban Wyatt Earp lesz a főhős, a karakter a vadnyugat egyik legismertebb figurája, a békebírót többek között Kevin Costner, Kurt Russell, Henry Fonda és James Garner is megformálta.

Earp az új változatban is a törvény oldalán áll, szükség is van rá, mivel Amerika gazdasága összeomlott, a banditák kényükre-kedvüke mászkálnak, az igazságszolgáltatás korrupt, az emberek nem bízhatnak szinte senkiben, szinte csak Earp az egyetlen, aki megvédelmezi őket. Ám a testvére ellen elkövetett borzalmas tett után úgy dönt, hogy neki is szüksége van némi nyugalomra és Las Vegas felé veszi az irányt, ez az egyetlen hely, ahol béke honol. De a múltjából néhány személy ide is követi őt és mégsem teheti le fegyverét pihenni.

És hogy az elején miért írtam, hogy Raimi ismét westernt csinál? Nevéhez fűződik a Gyorsabb a halálnál (The Quick and the Dead) is, amelyben Sharon Stone-nal próbálták élvezetesebbé tenni a vadnyugatot, ám ez a törekvés nem sikerült.

 

Címkék: miújság képregényből film akcióhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr92164101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

madárijesztő 2010.07.21. 14:32:55

Miért nyomatják mostanában Raimit? Nem volt elég, amit tett a Pókemberrel? Remélem kiveszik a kezéből a Warcraftot:) Egyébként a Gyorsabb a halálnál egy nagy nulla volt, Earp jobb rendezőt érdemelne.

Brekicc 2010.07.21. 21:25:51

Wájet Törp.XD

De a viccet félretéve, kíváncsi vagyok, mert ritkán készítenek mostanság westernt. Az utolsó amire emlékezek, az a 3:10 to Yuma volt, az tetszett nagyon.
süti beállítások módosítása