Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Megfilmesítik a The Strange Case of Hyde képregényt

2010.07.21. 20:32 koimbra Szólj hozzá!

Számos feldolgozás született Robert Louis Stevenson klasszikus regényéből, a Dr. Jekyll és Mr. Hydeból, nem is oly rég pedig egy képregény is napvilágot látott, amelyet a könyv inspirált. Ennek alapján fog elkészülne a The Strange Case of Hyde film, a forgatókönyvet Cole Haddon fogja írni, egyelőre még nincs kinézett rendező és főszereplőt sem kerítették meg a produkcióba, szóval most még nem tisztázott, hogy mikor kezdődhet a forgatás, illetve mikor kerülhet a mozikba.

Az elképzelés szerint egy viktoriánus környezetbe ágyazott akció-kalandfilmet fogunk majd látni és Jekyllnek/Hyde-nak egy híres bűnözővel gyűlik meg a baja. A szövetség képregényfilm cselekménye (The League of Extraordinary Gentleman)  hasonló korban játszódott és ott is feltűnt Jekyll és alteregója, ám mellette még volt vagy fél tucat ismert karakter.

Haddon elmondása szerint a kedvenc gonosztevője Mr Hyde és elég szomorú volt amiatt, hogy rég nem láthattunk róla egy jó filmet, eléggé izgatott amiatt, hogy rá vár a feladat, hogy a moziszörnyek panteonjában újra régi fényében tündököljön a karakter.

Címkék: miújság képregényből film akcióhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr562167090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása