Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Johansson a Gravityben

2010.07.23. 18:25 koimbra Szólj hozzá!

Alfonso Cuaron, Az ember gyermeke (Children of the Men) alkotója fogja rendezni a Gravity űrthrillert, amelyhez sikerült megnyerni Robert Downey Jr.-t. A női főszerepre Angelina Jolie-t akarták, aki először igent mondott, majd nem sokra rá visszaadta a szerepet, amit úgy tűnik, hogy Scarlett Johansson fog megformálni, így Downey Jr. és Johansson a Vasember 2 után ismét együtt játszani.

A Gravity egy nagyobb költségvetésű, CGI-vel megpakolt produkció lesz, amelynek az elején egy 20 perc vágás nélküli nyitójelenet lesz, a film 3D-s lesz. A történetben egy csapatnyi asztronauta dolgozik éppen az űrben, mikor egy orosz műhold nekicsapódik a hajójuknak, ami hatalmas problémákat okoz, kétségbeesetten próbálnak rájönni, hogy miképp tudnának visszajutni a Földre.

A Warner egyelőre még húzza a száját, mivel úgy vélik, hogy a forgatókönyvben elég kevés a dialógus, úgyhogy a rendező és a stúdió most próbálnak zöld ágra vergődni ez ügyben.

Címkék: miújság gravity scifihír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr652171533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása