Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Marvel hírek: Sólyomszem, Wolverine és Hulk

2010.07.24. 14:48 koimbra 2 komment

Joss Whedon San Diegoban beszélt a Bosszú Angyalai (The Avengers) mozifilmről, illetve ez talán túlzás, hiszen sokat nem mondott a projektről. Annyit árult el, hogy biztosan ő fogja rendezni és a forgatókönyvet is maga írja és megerősítette, hogy Jeremy Renner lesz Sólyomszem, ennek nagyon örül, akárcsak a szereplőgárda többi tagja. Hozzátette, hogy egy igazán jó indok miatt fog összeállni a nagy csapat a filmben, e nélkül nem is lenne értelme, ha csak úgy ripsz-ropsz megalakulna a Bosszú Angyalai.

Whedontól megkérdezték, hogy mire számítsunk, a rendező erre poénkodva felelt: "Kinyírom Vasembert. Meg fogom ölni, túlságosan is népszerű. Sírni fogtok. Szerintem egész vicces lesz...Na jó, csak vicceltem. Sólyomszemet öljük meg"

A The Playlist úgy tudja, hogy eleinte Kathryn Bigelow, Timur Bekmambetov és Daniel Espinoza rendezők nevei keringett a Wolverine folytatása körül. Nos, egyikük sem fogja levezényelni a filmet, a Fox ugyanis most már azt szeretné, ha Tony Scott vagy Matt Reeves dirigálná a második felvonást.

Mint már sokan tudjátok, Edward Norton többé nem játszhatja el Bruce Bannert, a Marvel megvált a színésztől. A hír után néhány órával máris arról beszéltek, hogy Mark Ruffalo fogja megformálni a képregényfigurát. A Deadline oldal szerint Ruffalo már alá is írta a szerződést, így a Bosszú Angyalaiban már ő alakíthatja Bannert.

Júniusban adták hírül, hogy Robert Rodriguezt kérték fel arra, hogy üljön bele a Deadpool rendezői székébe. Most kiderült, hogy Rodriguez még nem döntött, egyelőre még fontolgatja, bár a forgatókönyv szerinte elég jóra sikeredett.

Címkék: hulk miújság rozsomák x men képregényből film bosszú angyalai

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr12172920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ForgerON · http://filmdroid.blog.hu 2010.07.24. 15:02:43

Akkor gyanús, hogy a Káoszra fog hajazni, abban halt meg Sólyomszem.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.07.24. 15:07:27

@ForgerON: Szerintem nem ölik meg, csak próbált poénkodni. :)
süti beállítások módosítása