Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Angyalok gyülekező

2010.07.25. 16:47 koimbra 3 komment

A héten a figyelem San Diegora irányult, a héten zajlott a Comic Con és a Marvel képregények rajongói már nagyon várták, hogy bejelentsék hivatalosan, hogy mely karakterek lesznek a Bosszú Angyalai mozifilmben. Kevin Feige, a Marvel fejese nemrég nyilvánosságra hozta, hogy kiket láthatunk a szuperhősöket felvonultató alkotásban. Vasembert, Thort, Amerika Kapitányt és Nick Furyt eddig is sejtettük, immár 100 %-ossá vált a jelenlétük, rajtuk kívül Sólyomszem (Jeremy Renner formálja meg) és Fekete Özvegy erősíti a csapatot és Bruce Banner is benne lesz, no meg a S.H.I.E.L.D. már megismert ügynökét, Coulsont is láthatjuk. Korábban volt néhány pletyka, hogy a Hangya, Hadigép, Wolverine vagy Darázs is feltűnik a produkcióban, ám ők nem kerültek be a csapatba. Joss Whedon elvileg jövő év elején lát hozzá a forgatáshoz és 2012 május 4-én kerül a filmszínházakba, összeáll a nagy csapat, már csak az a kérdés, hogy ki lesz a vezérük és ki ordíthatja el a következőt : Angyalok gyülekezőőő

Címkék: miújság képregényből film bosszú angyalai

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr702174955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

0gre · http://stoneagecomics.comxa.com/index.html 2010.07.25. 16:54:54

"már csak az a kérdés, hogy ki lesz a vezérük és ki ordíthatja el a következőt : Angyalok gyülekezőőő"

Nos, ha szorosan követik a képregényt, akkor Amerika Kapitány, Thor és Vasember felváltva lesznek az Angyalok vezetői. De valószínűbb, hogy csak Amerika Kapitány lesz.

BuB 2010.07.25. 17:20:30

És valószínű, hogy Bosszúállók, Gyülekező! lesz...:S
De amúgy fent van a youtubon a kis videó az eseményről, elég hangulatos:D

Meg kíváncsi leszek, hogy vajon Whedon belecsempészi e valahogy kis kedvencét, Eliza Dushkut a filmbe.

chuck-d 2010.07.25. 18:31:37

Wolvie és Hadigép hiánya nem is annyira érdekes, de a Hangya és a Darázs alapítók, utóbbi adta a csapat nevét a képregényben. biztos úgy gondolják, hogy vásznon nem működnének.
itt az első szám borítója 1963-ból, az aranypáncél adja, fuxos:
upload.wikimedia.org/wikipedia/en/8/84/Avengers-1.jpg
süti beállítások módosítása